Nyitókép: Nosalty

 

A legdrágább ebédek a Nagyszombati kerületben vannak, ahol az idei első negyedévben egy ebéd átlagos ára 9,60 euróra emelkedett. A legolcsóbb ebédek viszont a Trencséni kerületben voltak, ahol átlagosan 7,69 eurót fizettek a vásárlók. Erről az ebédjegyek és étkezési kártyák szolgáltatója, az Edenred cég tájékoztatott.

 

A második legmagasabb árak átlagosan a Kassai kerületben voltak, ahol az ebéd ára elérte a 9,07 eurót, a harmadik pedig a Besztercebányai kerület 8,88 euróval. Őket követi a Zsolnai kerület (8,52 euró), a Nyitrai kerület (8,30 euró), a Pozsonyi kerület (8,23 euró) és az utolsó előtti az Eperjesi kerület, ahol az ügyfelek átlagosan 8,20 eurót fizettek egy ebédért.

 

Az elmúlt évben átlagosan a Kassai kerületben fizettek a legtöbbet az ebédekért, ahol 17%-kal nőttek az ebédárak. Éves összehasonlításban az Eperjesi kerület áll a legjobb helyen, ahol az ebédárak mindössze 2,5%-kal emelkedtek. A tavalyi év egyes hónapjait tekintve a december volt a legdrágább a Nagyszombati kerületben, ahol 10,80 euró volt az átlagos ebédköltség.

 hirdetes_810x300  

 

Teraz.sk

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!