Nyitókép: Getty Images/IPGGutenbergUKLtd

 

Egy férfi meglőtt két pomponlányt egy parkolóban Texas államban, miután egyikük véletlenül kinyitotta az autója ajtaját, összetévesztve azt saját járművével.

 

Az eset helyi idő szerint kedd reggel történt Elgin városában, mintegy 40 kilométerre Austintól. A férfi több lövést adott le a fiatal nőkre, akik közül az egyik súlyos sérüléseket szenvedett, és kórházba került – közölte a helyi rendőrség. Állapotát stabilizálták.

 

A négy pomponlány autója az élelmiszerbolt előtti parkolóban parkolt, miközben a közelben edzettek. Helyi idő szerint éjfél után tértek vissza járműveikhez a parkolóban.

 hirdetes_810x300  

 

Az egyik pomponlány, Heather Roth azt mondta, hogy barátnője autójától a sajátjának tartott járműhöz sétált, és kinyitotta az ajtót. A nő azonban ijedten tért vissza barátnője autójához, miután felfedezte, hogy egy férfi ül a járműben.

 

Hozzátette, ekkor látta, hogy a férfi kiszáll az autóból, ezért kinyitotta az ablakot, és megpróbált bocsánatot kérni tőle. Elmondása szerint azonban a férfi fegyvert rántott és lőni kezdett rájuk. A gyanúsítottat, Pedro Tello Rodriguezt (25) később letartóztatta a rendőrség.

 

Az incidens néhány nappal azután történt, hogy egy 16 éves afroamerikai fiút lelőttek Missouri államában, miután rossz ajtónál csengetett, hogy felvegye testvéreit. New York államban szombaton lelőttek egy 20 éves nőt, aki három másik emberrel együtt rossz címre hajtott, miközben barátai házát kereste – írja az AFP.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!