Nyitókép: sita/bp

 

Juraj Šeliga hétfőn jelentette be, hogy kilép a Za ľudíból, melynek listáján parlamenti képviselő lett, most pedig már az is világos, hogy merre venné az irányt.

 

Politikai jövőjéről Eduard Hegerrel (Demokrati) és Milan Majerskýval (KDH) is tárgyal. Úgy véli, hogy a két pártnak közös listán kellene indulnia.

 

„Nem titok, hogy kommunikálunk Hegerrel, Majerskýval és egyes párttagokkal. Az én pozícióm nem lényeges, a lényeg az eredmény Szlovákia számára”

 

mondta a TASR-nek Šeliga, aki szerint a Demokrati és a KDH összefogásának esetleges eredményességét felmérések is bizonyítják.

 hirdetes_810x300  

 

„Kész vagyok mindent megtenni, amit tudok, hogy ezeket a hangokat mindkét pártközpont vagy pártvezető meghallja. A 15 százalékos esetleges választási nyereség esélyt adna egy reformközpontú, Smer, Hlas és extrémisták nélküli kormány megalakítására. Ez nagy dolog és nem ignorálhatjuk”

 

jelentette ki.

 

Šeliga és Jana Žitňanská hétfőn (április 3.) jelentették be, hogy kilépnek a Za ľudíból. Hogy folytatni kívánja-e munkáját a politikában, csak húsvét után akarja bejelenteni.

 

teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!