Nyitókép forrása: ta3

 

A Demokrati választások előtti szövetséget köt a nem túlságosan ismert Dobrý deň Slovensko nevű párttal, így Eduard Heger megbízott kormányfő atlantista csapata többek között Ján Šubákkal, a mikropárt alapítójával is bővül, valamint Jozef Sýkorával, Martin Javorčekkel és Karol Achimskývel.

 

Šubák szerint a pártalapítás mellett a pozsonyi melegbárnál történt kettős gyűlöletgyilkosság után döntött. A párt még csak pár napja létezik, de a Startitup.sk közlése szerint már 300 ezer eurót költött reklámra – méghozzá mindezt az elmúlt két hónapban.

 

Heger a hétfői közös sajtótájékoztatójukon arról beszélt, hogy a két párt összefogásának dátuma szimbolikus jelentőségű, mert Szlovákia uniós csatlakozásának évfordulóján került rá sor.

 

 hirdetes_810x300  

Mivel Šubákék többek között óriásplakátokra is sokat költöttek, az egyesülést követően ezek a hirdetőfelületek már a Demokratit fogják szolgálni. A Smerre és a HLAS-ra utalva a következőket mondta:

 

„Mi, a saját forrásainkból több tízezer eurót tudunk összeszedni, de egy erős kampányhoz százezrekre van szükség. Ezért értékeljük nagyra a tisztességes vállalkozók támogatását. Az oligarcháktól kapott milliókkal kitömött ellenfelekkel szemben csak akkor győzünk, ha tisztességes emberek állnak az oldalunkra”

 

mondta.

 

Teraz.sk, körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!