Nyitókép forrása: SITA

 

A furcsa szlovák szófordulatairól elhíresült Andrej Danko, az SNS vezére és elnökjelöltje, ezúttal a TA3 hírtelevízióban tett emlékezetes kiszólást. Danko a csatorna elnökválasztási műsorában szerepelt, ahol kijelentette:

 

„Egy normális heteroszexuális srác vagyok, aki lehet, hogy elgázolja a jelzőlámpát, de nem árulja el el Szlovákiát”

 

mondta. Danko több héttel ezelőtt autójával belerohant egy szemaforba, majd elhagyta a helyszínt. Az ellenzék szerint a kormánypárti politikus és helyettes házelnök azért tehette meg ezt, mert a rendőrség nem akart fellépni vele szemben. Danko csak a baleset után 15 órával abszolvált alkoholtesztet, ami negatív lett.

 

Danko azt is kijelelentette a TA3 műsorában, hogy reméli, „nem egy amerikai csicska” lesz az új államfő és nem is olyan személy, akit ilyen emberek jelölnek a posztra.

 hirdetes_810x300  

 

A hírhedt Vladimir Mečiar egykori szlovák kormányfő emlékezetes búcsúzó szavait idézve azt mondta: „Nem bántottam senkit közületek”. Mivel Mečiar ezt bukása után mondta utolsó kormányfőként adott tévés interjújában, Dankotól a műsorvezető megkérdezte, hogy most ő is távozni készül-e a politikából.

 

Danko azt felelte, hogy nem, mert meggyőződése, hogy a liberalizmus veszíteni fog.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!