Ismerje meg megyei képviselőjelöltjét! A hét folyamán bemutatjuk a Magyar Közösség Pártja (MKP) Rimaszombati járásbeli jelöltjeit.

 

Cziprusz Zoltán 28 éves építészmérnök, aki főállásban is ezt a szakmát űzi családi vállalkozásukban, mindemellett pedig Rimaszombat város képviselőtestületének is tagja. Ezen kívül tagja az MKP és a Via Nova ICS országos elnökségének, valamint a Via Nova ICS Gömör-Nógrádi elnöke.

 

A Körkép.sk Cziprusz Zoltán Besztercebánya megyei képviselőjelöltet kérdezte.

 

 hirdetes_810x300  

Milyen elképzelésekkel, célokkal vág neki a megyei választásoknak? Megválasztása esetén milyen területtel szeretne kiemelten foglalkozni, milyen célkitűzései vannak? 

 

A megyének fontos jogkörei vannak a középiskolák, az utak, az egészségügy és a kultúra területén is. Jó lenne, ha minél erősebb csapattal tudnánk Gömört képviselni. Örülnék, ha be tudnánk fejezni azokat az elkezdett projekteket amit a jelenlegi képviselők elindítottak az elmúlt 4 évben és befejezésre várnak. Gondolok itt elsősorban a rimaszombati kórház „B” pavilonjának befejezésére és átadására, valamint a kis határátkelők megépítésére Rimaszécs és Susa illetve Péterfala és Zabar között.

 

Személy szerint egy gyermektábor alap létrehozását is kezdeményezném, hogy a szünidőkben a gyermekek ne csak a tv és számítógép előtt üljenek, hanem vegyenek részt ilyen táborokban a természetben. Gondolok itt például lovas táborra, hagyományőrző táborra, vagy épp cserkész táborra attól függően, hogy mire mutatkozna igény.

 

 

Miért válasszák november 4-én Önt, vagy épp az MKP listáját a Rimaszombati járás választói?

 

Úgy érzem egy jó négyes csapattal indul az MKP a megyei választásokon a Rimaszombati járásban. Szándékosan nem indítottunk 6 jelöltet amennyi karikája van járásunknak (még ha eredetileg 8 jelöltünk is volt), hogy 2 szabad karika maradjon más déli jelölteknek is és csökkentsük a magyar szavazatok szétforgácsolását.

 

Én azt kérem a választóktól, hogy mindenki menjen el szavazni és használja ki a 6 karikát. Válasszon mindenki a járás „déli” részéből származó magyar jelölteket.

 

Amennyiben a mi négyes csapatunk elnyerte tetszését, a megelőlegezett bizalmat előre is köszönjük. Ezt a bizalmat nem feledjük, és ez a bizalom kötelezni fog minket mandátumszerzésünk esetén, hogy legjobb tudásunk szerint képviseljük régiónkat Besztercén.

 

 

Körkép.sk/PR

Nyitókép: x

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!