Eheti programajánlónkban minden napra legalább egy rendezvényt ajánlunk olvasóink figyelmébe. Kellemes szemezgetést kívánunk!

 

Május 19.

 

Ötödik alkalommal kerül megrendezésre a MozgatLAK futóverseny és családi nap Lakszakállason. A futóverseny nevezési díjas, jótékony célú, bevétele a gazdátlan kutyák megmentéség szolgálja.

 

 hirdetes_810x300  

 

Igaz, hogy nem a Komáromi járásban, de a járáshatártól néhány kilométerre elterülő Csilizpatason sétarepüléseket szerveznek szombaton. Bővebb infó alábbi cikkünkben:

 

Sétarepülésekkel várják az érdeklődőket Csilizpatason

 

Május 19-én kerül sor a II. Tip-Top Nemzetközi Bicajtúrára Ifjúságfalván. A versennyel kapcsolatos információi itt érhetők el.

 

 

Múzeumok éjszakája – Komárom

 

Szombaton 14 órától szervezi meg a komáromi Duna Menti Múzeum a múzeumok éjszakájához kapcsolódó programjait. Részletes program – alább:

 

 

Május 20.

 

Vasárnap 17 órai kezdettel kerül sor a Metamorfózisok, avagy minden, ami zene című műsorra a komáromi Kultúrpalotában.

 

A rendezvény szereplői és szervezői – a Komáromi Városi Művelődési Központ, a Komáromi Regionális Népművelési Központ, a komáromi VMK és a Jókai Mór Alapiskola GAUDIUM vegyes kara és hangszeres kamaraegyüttese, egyben polgári társulás – minden érdeklődőt szeretettel várnak. A műsorban fellép Gaál Jenő, a GAUDIUM örökös tagja, a világjáró Szlovák Filharmónia Kórusának basszusszólistája.

 

Május 21.

 

Május 21-én, hétfőn 13, 14 és 15 órakor PÜNKÖSDI SÉTAHAJÓZÁSra kerül sor a PLUTO 1 SÉTAHAJÓVAL a Monostori erődnél. Bővebb infó itt.

 

 

Május 22.

 

Ép testben ép lélek címmel tart konferenciát a FEMIT Társulás 2018. május 22-én a Komáromi múzeum dísztermében. A konferencia a testi-lelki egészség megőrzésének fontosságára, valamint a fiatalok testi-lelki funkcióinak kapcsolatára szeretné felhívni a figyelmet.

 

Május 23.

 

Május 23-án kerül sor Komárom városa Budapesti Műszaki Egyetem Urbanisztikai Tanszéke és a pozsonyi Szlovák Műszaki Egyetem Építészeti Kara hallgatóinak Komárom városát érintő építészeti tervekből összeállított kiállítás megnyitójára.

 

 

Május 24.

 

Kedvenceid Másképp – Komárom: A FIRKIN zenekar akusztikus koncertjével várják az érdeklődőket május 24-én. Igazi írület lesz a Tiszti pavilon dísztermében! Olyan zenét játszik a Firkin, ami szikrát pattint a térdekbe és a talpak alá, sikolyokat és üvöltéseket fakaszt a torkokból a nagyszínpadoktól a kocsmákig. Bővebb infó itt.

 

 

Május 25.

 

Lehet-e és érdemes-e vállalkozni gyerek mellett? Hogyan és miként oldható meg a kiegyensúlyozott családi élet a sikeres vállalat vezetése mellett. Ezekre a kérdésekre keresi a választ Paizs Dóra, az Anyacsavar alapítója. A május 25-én a komáromi Zichy-pontban megvalósuló „Vállalkozni gyerek mellett” c. női klubtalálkozó célja körüljárni a női vállalkozói lét nehézségeit a gyermekvállalás mellett. Olyan kisgyerekes anyákat érintő kérdések kerülnek majd terítékre, amelyeket a többféle női szerep megélése, egymásnak feszülése és összehangolása vet fel.

 

 

Összeállította Komjáthy Petőcz Andrea

Nyitókép: körkép.sk/kpa

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!