Helyenként tetszetős, de valódi átütőerő nélküli játékot mutatott a DAC a Zsolna elleni bajnoki mérkőzésen. A sárga-kékek a kezdetektől nyomás alatt tartották a vendégeket.

 

A hazaiak főleg a széleken vezettek támadásokat, Bayo és Pačinda is több gólhelyzethez jutott, ám nem tudták megrezegtetni a zsolnai hálót.

 

 

A mai meccsen már láthatóan jobban összeállt a DAC védelme, az első félidőben csak ritkán jutottak a vendégek Jedlička kapujáig, ha pedig mégis kapura lőttek, a fiatal hálóvédő bizonyította, hogy helye van a kezdőben.

 hirdetes_810x300  

 

 

A második félidőben a Zsolna keményebben támadta a hazaiakat. Többször is eljutottak a DAC tizenhatosába. A DAC láthatóan a győzelemre hajtott, a Zsolnának a döntetlen is megfelelt. A 90. perc végéig több helyzet is adódott mind a két oldalon, ám nem sikerült gólra váltani, hiába űzték-hajtották a dunaszerdahelyieket a szurkolók.

 

 

A 92. percben emberelőnybe kerültek a sárga-kékek, miután Diaz buktatta Vida Mátét, a bíró pedig felmutatta neki a piros lapot. Sajnos az előnyt a hátralévő rövid idő alatt már nem sikerült kihasználni, a játékvezető fél percnyi emberelőny után lefújta a mérkőzést.

 

DAC – Zsolna 0:0

 

 

 

 

 

 

Körkép.sk

Nyitókép: körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!