Nyitókép: körkép.sk/kpa

 

Miután az egyelőre érvényben lévő járványügyi intézkedések szerint a szlovákiai sporteseményekre mindössze 500 nézőt engednek be, a DAC is külön rendszert talált ki arra, hogy kik is lesznek azok a szerencsések, akik az üres stadionban nézhetik meg a szombati DAC-Nagymihály meccset.

 

A klub hivatalos oldalán prezentálta a vezetőség döntését, mely szerint

 

– 150 belépőt ajánl fel a standard (nem VIP) szezonbérlettel rendelkezők számára
– fennmaradó belépők a Skybox és VIP bérletek tulajdonosai között kerül szétosztásra

 

 hirdetes_810x300  

Hangsúlyozzák, hogy sajnálatukra nem engedhetik be az összes drukkert, de esélyt adnak bérleteseiknek arra, hogy „egy kis szerencsével” ott lehessenek a mérkőzésen.

 

Az említett 150 belépő elosztására létrehoztunk a https://gol.dac1904.sk/ online regisztrációs felületet, ahol minden 2019/2020-as szezonban érvényes, standard típusú bérlettulajdonosunk regisztrálni tud, aki részt szeretne venni a mérkőzésen.

 

írják, majd hozzáteszik, hogy regisztrálni 2020. június 12-én reggel 7 óráig lehet. Ezt követően 11 órakor 75 személyt sorsolnak ki, aki számára páros belépőt biztosítanak a szombati meccsre.

 

Amíg a nézőszámra vonatkozó jelenlegi megszorítások továbbra is érvényben maradnak, a szezon fennmaradó hazai találkozóin is hasonló elvet alkalmazunk, egy alkalmas belépők árusítására nem kerül sor.

 

A bérletesek kárpótlásával kapcsolatban a klub egyelőre nem hozott döntést, de „teljes erővel dolgozik az igazságos megoldáson”. Bővebb információk a klub honlapján érhetők el.

 

Mindenki vagy senki

 

A legnagyobb szurkolói klub, az YBS DAC fanklub kedden közleményben jelezte, hogy ők a mindenki vagy senki elvet vallják.

 

Az egységesség és a teljesség hiányában már szolidaritásból sem lehet megfelelő a hangulat a stadionban, ezért úgy döntöttünk, hogy az YBS Fanklub NEM VESZ részt a mérkőzéseken, nem lesz szervezett formában egységes lelátói szurkolás, nem lesz bent a B – Közép. Mindenki vagy senki elvére alapozva, kívánunk eredményes jegykapkodást a többieknek.

 

A szurkolói klub jelezte, hogy „a csapat tudja, hogy velük vagyunk a stadionon kívül is”, a tervek szerint az 1000-fős létszámkorlátozásnál sem élnek majd a lehetőséggel, hogy a stadionban szurkoljanak.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.