Nyitókép: sport.aktuality.sk

 

Gólnélküli döntetlen született a Hónap mérkőzésének kikiáltott Slovan-DAC rangadón. Bár akadt egy-két helyzet, egy nem túl izgalmas találkozón vannak túl a csapatok.

 

A DAC talán csak a 7. percben villantott igazi helyzetet, mikor egy szépen felépített támadás végén először Schäfer, majd Balić lőtt kapura, Chovan kapus azonban mind a két esetben magabiztosan védett.

 

A 39. percben komoly esélyt szalasztott el a DAC a gólszerzésre, mikor Chovan messze kijött kapujából labdát szerezni, azonban Ciganiksot találta el ahelyett, hogy messzire rúgta volna a labdát. Sajnos a sárga-kék játékosok elügyetlenkedték a helyzetet, így nem tudták érdemben veszélyeztetni a Slovan hálóját.

 

 hirdetes_810x300  

A második játékrészben Henty veszélyeztetett, de Jedlička lábával eltérítette a kapujába tartó labdát.

 

A Slovan legnagyobb helyzetét a 90+1. percben villantotta, mikor Agbo távolról bombázott a DAC kapujára, Jedlička azonban remek ütemben hárított.

 

A Hónap mérkőzésétől azért többet várhattak a szurkolók, ma azonban csak egy többnyire eseménytelen találkozót nézhettek végig a televízió képernyője előtt a két gárda drukkerei.

 

Slovan – DAC

0:0

 

Slovan: Chovan – Chovan – Medveděv, Kašia, Abena, De Marco (76. Zmrhal) – Čavrić (90. Dražić), Agbo, Kankava, Weiss (K) (90. Da Silva) – Henty, Mráz (76. Green)

DAC: Jedlička – Blackman, Kružliak (K), Muhamedbegović, Davis – Balić (73. Nebyla), Dimun – Sharani (81. Andzouana), Schäfer, Ciganiks – Hahn (89. Krstović)

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC Fortuna liga Slovan

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.