Nyitókép: Körkép.sk

 

Csak reszpirátort kell magával vinnie azoknak, akik szeretnék ma délután a Pintyőkeligetben buzdítani a Komáromi FC játékosait. A lilák 14 órától Bártfa csapatát fogadják a Városi Stadionban.

 

Két játékosa távozott, azonban néhány újat is köszöntött a komáromi csapat a téli felkészülés során. Radványi Miklós védenceit Saláta Kornél személyében új csapatkapitány vezeti ki a pályára szombaton délután.

 

Döntött a kormány: már szombattól eltörlik az OP, OP+ és OTP rezsimeket

 

 hirdetes_810x300  

A komáromi csapat az egyetlen a másodosztályban, mely hazai pályán nem szenvedett el vereséget az ősszel, mai ellenfele pedig 2020 szeptember 27-e óta nem tudott három pontot hazavinni idegenből. A tabella harmadik és tizenharmadik helyén álló csapatok összecsapásának lehetnek ma tanúi a sportkedvelők.

 

Komárom 37 pontot gyűjtött össze az ősszel, míg Bártfa csupán 11-et. Legutóbb augusztus elején találkozott a két csapat, akkor a lilák 4:1-re győztek Bártfán.

 

Javában zajlik a Komáromi FC felkészülése

 

Radványi Miklós pozitívan értékelte a felkészülést, még ha a járványhelyzet miatt több tervezett mérkőzésük is elmaradt.

 

„Jó felkészülés van mögöttünk, elégedett vagyok. Néhány kisebb kivételtől eltekintve mindent úgy csináltunk, ahogy elképzeltem”

 

konstatálta az edző, aki az őszihez hasonló teljesítményt vár védenceitől.

 

„Ott szeretnénk folytatni, ahol abbahagytuk ősszel. Örülni fogok, ha tavasszal meg tudjuk ismételni a nagyon jól sikerült őszünket.”

 

mondta Radványi.

 

Két U19-es játékossal is profi szerződést írt alá a KFC, tovább zajlik a felkészülés

 

A druhaliga.sk-nak nyilatkozva Boris Druga, a KFC fiatal tehetsége ennek ellenére kijelentette, hogy nem becsülik alá az ellenfelet, még akkor sem, ha papíron ők a favoritok.

 

„Egyértelműen azt akarjuk, hogy a Bártfa elleni meccs után otthon tartsuk mind a három pontot. Egész héten készültünk rájuk, úgy gondolom, hogy jól felkészültünk, és győzni fogjuk a meccset. Természetesen minden másodosztálybeli csapatnak megvan a maga minősége, senkit sem becsülünk alá, minden mérkőzésbe 100 %-ig megyünk bele”

 

mondta Druga.

 

Miután a komáromiak csupán három ponttal maradnak le a listavezető mögött, hetek óta téma az esetleges feljutás a Fortuna Ligába. A játékosok saját bevallásuk szerint tudatosítják, hogy csak rajtuk áll, hogy milyen helyezést érnek el, a klubvezetés pedig támogatja őket mindenben, hogy ezt az álmot valóra válthassák.

 

forrás: facebook.com

 

Bártfa elvinné a hárompontot

 

A kedvezőtlen ősz ellenére nagy reményekkel érkezik Komáromba a mai ellenfél. Míg Komáromban alig történt változás a csapatban, addig a bártfaiak egy kezdőcsapatnyi játékostól elbúcsúztak, helyükre pedig 10 új focista érkezett.

 

Mészáros András visszatért Komáromba, megválasztotta új kapitányát a KFC

 

Változások a KFC-nél:

 

Érkezők: Mészáros András (Csíkszereda), Martin Jurina (Ružomberok), Vaszil Vaskeba (Győr)

Távozók: Domonkos Kristóf (Ružomberok), Györgyi Arthur (Budafoki MTE)

 

Változások a Bártfánál:

 

Érkezők: Adam Brenkus, Michal Dopater (obaja Ružomberok) Mihailo Cmiljanovič (Příbram), Nikola Ristovski (Báčka) , Sebastián Jurčišin (Trebišov), Dominik Lukáč (GW Siemerode), Juraj Kuc (Humenné), Bankole Adekuoroye (Michalovce), Mateo Panadič ( Rudar Velenje), Richard Nemergut

Távozók: Rastislav Kružliak (Tadten), Tomáš Filipiak (Trebišov), Stefan Veličkovič (Humenné), Roman Zemko (Rohožník), Miroslav Petko, Lopez Da Silva Junior (obaja Prešov), Sanjin Lelič, Diego Pacheco, Jakub Krela, Abdullahi Salisu, Ikenna Anthony Ikedi

 

A DAC után jön a KFC is a Fortuna ligába? – Körkép.sk podcast Szüllő Bélával, a komáromi futballklub, a KFC alelnökével (Videó)

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!