Nyitókép: Körkép.sk/KL

 

Gól nélküli döntetlent játszott, így továbbra is veretlen hazai pályán a Komáromi FC, mely az FC Kassa csapatát fogadta vasárnap délután a szlovák országos másodosztály bajnokságának aktuális fordulójában. A negyedik és második csatáját így nem sikerült eldönteni.

 

A hazaiak már rögtön a mérkőzés elején cserére kényszerültek, miután egy labdáért való felugrásnál megsérült Patrik Šurnovský, akit néhány perces ápolás után hordágyon vittek le a pályáról. Radványi Miklós Michal Horodníkot küldte be a szélső helyett.

 

Az első negyedórában a Kassa próbálta beszorítani a komáromiakat, akik csak nehezen tudtak kitörni saját térfelükről. Ezt követően kiegyenlítetté vált a játék, a hazaiak több helyzetet is kidolgoztak. A 30. percben eléggé vitatható helyzetben nem ítélt meg egy lehetséges komáromi gólt a játékvezető – Kira kapus az egyes kameraállások alapján úgy tűnt, hogy belépett a gólvonalon túlra a labdával, a partjelző azonban nem intett gólt.

 

 hirdetes_810x300  

Csupán egy perccel később távoli szabadrúgáshoz jutottak a hazaiak. Németh bombája csupán centiméterekkel kerülte el a kassaiak kapufáját.

 

A két rivális csapat tagjainak a mérkőzés folyamán 5 sárgalapot osztott ki a játékvezető.

 

A második játékrészben mindkét csapatnak megvoltak még a maga lehetőségei, gólt azonban egyikük sem tudott szerezni. A hosszabbítás utolsó pillanataiban még megindult a KFC egy akcióval, a játékvezető azonban lefújta a mérkőzést.

 

A KFC ezzel az egy ponttal megmaradt a tabella 4. helyén, a listavezető Eperjeshez képest viszont már 11 pont a hátrányuk. A kassaiak is megmaradtak a második, feljutó helyen.

 

Jövő héten, március 11-én Homonnára látogatnak a lilák, majd 18-án a csallóközi derbinek ad otthont a komáromi Városi Stadion, hiszen a somorjaiakat fogadják majd.

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!