Nyitókép: Facebook.com/KFC Komárno/K.Scholtz

 

Utolsó hazai bajnoki mérkőzését játszotta a Komáromi FC a szlovák országos másodosztály aktuális idényében. A találkozó azért is különleges volt, mert ez volt Saláta Kornél búcsúmérkőzése, valamint a stadion jelenlegi formájától is most búcsúzhattak el a szurkolók.

 

A KFC a kiesés elől menekülő Récse csapatát fogadta, a találkozó azonban nem hozott túl sok meglepetést. Bár a helyzetek számát tekintve nagyobb arányban is győzhettek volna a hazaiak, mindenképpen méltó búcsú volt ez a csapatkapitánytól és a stadiontól is. Utolsó győzelmével a KFC egyúttal biztosította, hogy a bajnokságban egyedüliként veretlen tudott maradni hazai pályán.

 

Saláta Kornél 2019-ben érkezett Komáromba. A 38 éves szlovák válogatott hátvéd információink szerint már korábban megkezdte az edzőképzést és ilyen szerepkörben továbbra is a KFC kötelékében fog dolgozni.

 

 hirdetes_810x300  

A KFC jövő héten Vágbeszterce ellen zárja az idényt (május 19-én 17:00-tól). A lilák biztosan a tabella harmadik helyén végeznek az eredménytől függetlenül, miután 9 pont az előnyük a negyedik helyezett előtt és 6 pont a hátrányuk a második helyezett mögött.

 

 

 

A hétvégi bajnokik folyamán a KFC U9-es, U10-es és U11-es csapata is győzni tudott hazai pályán.

 

U9
KFC Komárno – FK Slovan Levice 4-0
U10
KFC Komárno – FK Slovan Levice 4-0
U11
KFC Komárno – FK Slovan Levice 3-2

 

 

Az U12-es és U14-es csapatok kevésbé voltak szerencsések a hétvégén. Mindkét csapat kikapott Aranyosmarót korosztályos csapataitól.

 

U12
KFC Komárno – FC ViOn Zlaté Moravce 2-4
Góllövők: Moronga Á., Turza R.
U14
KFC Komárno – FC ViOn Zlaté Moravce 2-4
Góllövők: Varga Z., Nagy K.

 

 

Vereséggel zárta az idényt a KFC U11-es lánycsapata, mely Nemesócsától kapott ki 4-1-re.

 

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!