Nyitókép: a KFC Youtube-csatornája

 

A Komáromi FC június 19-én megkezdte a nyári felkészülést, június utolsó napjaiban pedig első két felkészülési mérkőzésüket is lejátszották Radványi Miklós védencei. Először a Vasas otthonába látogattak el, ahol 1:1-es döntetlen született, majd Csákvár ellen léptek pályára, ahol magabiztos 4:1-es komáromi győzelem született.

 

Redványi Miklós a felkészüléssel kapcsolatban a klub YouTube-csatornáján elmondta, örül annak, hogy a csapat magja megmaradt, konkrét posztokra kerestek új játékosokat.

 

„Mindenképpen szerettünk volna egy csatárt igazolni, aki háttal a kapuknak jól játszik. Ez sikerült is Volesky Patrik személyében, akit Kassáról igazoltunk le. Szeretnénk még egy belső védőt igazolni, és tulajdonképpen ezzel a játékosmozgás a keretben meg is oldódna. Jött Filip Dlubáč Zólyombrézóról, aki konkurenciát fog jelenteni Brédának (a KFC jelenlegi első számú hálóőre – a szerk. megj.). Egy jó kapusról van szó.”

 

Radványi azt is elárulta, hogy több tehetséges fiatal játékos is együtt készül az A-csapattal.

 hirdetes_810x300  

 

„Páran a keret részei lesznek, de ahogy mondtam, a csapat nagy része megmaradt, posztokra igazoltunk, ezzel elégedett vagyok”

 

fogalmazott az edző, aki a felkészüléssel kapcsolatban elmondta, hogy először a játékosok fizikális állóképességére koncentráltak, ezt a részt sérülés nélkül teljesítették is.

 

Döntetlennel kezdte a felkészülést a Komáromi FC

 

Radványi arról is beszámolt, hogy bár a Csákvár elleni mérkőzésen még minden játékos lehetőséget kapott, a további edzőmérkőzéseken már csak főleg azok fognak játszani, akikre a bajnokságban is számít majd.

 

„Minden harmadik nap mérkőzésünk lesz, visszatérünk arra, hogy a játékosok nagyobb megterhelést kapjanak.”

 

Közben már teljes erővel zajlik a komáromi stadion átépítése, így a felkészülési mérkőzések mindegyikét idegenben játsszák, az edzéseknek a hátsó füves pályák és a hetényi pálya ad otthont, a bajnokságban a „hazai” mérkőzéseket pedig a vágsellyei stadionban tartják majd.

 

Több játékosától is búcsúzott a KFC, ismert a felkészülés programja

 

Ezzel kapcsolatban Radványi megjegyezte, hogy bár mindannyiuknak furcsa a helyzet, úgy véli, játékosai elég tapasztaltak ahhoz, hogy ez ne okozhasson gondot.

 

„Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű, mert minden mérkőzésünket idegenben fogjuk játszani, logisztikailag meg kell oldani, több lesz az utazás természetesen, de úgy gondolom, hogy Sellye nincs olyan messze, valamint elég tapasztalt csapatom van ahhoz, hogy ezt megoldjuk. Nagyon fontos lesz a bajnokság kezdete, hogy elkapjuk a fonalat, és ha ez meglesz, akkor azt hiszem nem lesz probléma.”

 

 

forrás: KFC Komárno/Facebook

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.