Nyitókép forrása: Facebook.com/KFC Komárno

 

Több mint egy hónapnyi felkészülés után szombat délután megkezdi a pontvadászatot a Radványi-legénység. A sikeres felküszülés alapján méltán bizakodhatnak a komáromiak a jó szereplésben.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, rövid pihenő után június 19-én kezdte meg a nyári felkészülést a Komáromi FC. A klub több, korábban alapembernek számító játékosától is elbúcsúzott az előző bajnokság végével, így volt néhány poszt, melyekre új játékosok érkeztek. A felkészülés során Radványi Miklós elégedetten nyilatkozott az új játékosokkal kapcsolatban, mint mondta, konkrét posztokra kerestek játékosokat, és a felkészülés során mutatottak alapján meg is találhatták a megfelelő embereket.

 

A lilák felkészülése jóformán tökéletesre sikerült. Két döntetlent és hat győzelmet zsebeltek be, miközben egyszer sem kaptak ki. Ráadásul úgy tűnik beindult a gólgyártás is, ami külön önbizalmat adhat a komáromiak támadóinak.

 

 hirdetes_810x300  
Körkép.sk

 

A komáromiak számára az idei év hozhatja meg az áttörést – végre megkezdődött a stadion felújítása, mely akár már egy éven belül a csapat és szurkolók rendelkezésére állhat, valamint az előző szezonban elért bronzérem után elvárható lehet a feljutást jelentő első két hely megcélzása.

 

körkép.sk

 

 

Kapusok: Miloslav Bréda, Laky László, Filip Dlubáč

Hátvédek: Šimon Šmehyl, Stephen Adayilo Daniel, Dominik Špiriak, Martin Šimko, Michal Horodník, Samuel Magda, Eckl Patrik

Középpályások: Németh Tamás, Jozef Pastorek, Tóth Tibor, Knesz Dániel, Dan Ožvolda,

Támadók: Ganbayar Ganbold, Miroslav Antal, Christian Nguidjol Bayemi, Tóth Gábor, Puska Péter, Patrik Voleský, Timotej Cagáň

 

A KFC szombaton 17 órától Homonna ellen lép pályára. A találkozót a nike.sk közvetíti élőben.

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.