Nyitókép: youtube.com

 

Jó ütemben halad a Komáromi FC stadionjának felújítása. Eltűntek a pályát körbeölelő régi betonelemek és a földsánc, és részben már a pálya szintjének megemelése is megtörtént.

 

A KFC évekig tartó huzavona után idén májusban, az utolsó hazai bajnoki mérkőzések után kezdte meg a Városi Stadion felújítását, átépítését. Bár sokan egyszerűen egy új stadion építéséről beszélnek, valójában a jelenlegi komplexum felújítására és bővítésére kerül csak sor.

 

Az eredeti terveknek megfelelően megkezdték a pálya megemelését, a főtribünről is eltűntek már a műanyag székek, hogy később újak kerülhessenek helyükre.

 

 hirdetes_810x300  

Az új komplexum UEFA 3-as besorolású létesítmény lesz fűtött pályával, stadionmegvilágítással, nagyjából 5000 férőhellyel, mely a későbbiekben akár bővíthető is.

 

A tervek szerint a felújítás az új lelátók megépítése után a stadion főépületének átépítésével zárul majd.

 

Baráth György klubelnök, a Komáromi Városi Televíziónak nyilatkozva elmondta, hogy ha tartani tudják az eddigi iramot, remélhetőleg a tervezettnél korábban kész lesznek, így a következő bajnoki idényt már hazai pályán élvezhetné a komáromi futballszerető közönség.

 

KFC: Radványi elégedett az igazolásaikkal, megkezdik a játékosok komolyabb terhelését

 

Addig is a KFC felnőtt csapatának Vágsellyén lesz átmeneti otthona. A több utazás és az ezzel járó esetleges logisztikai problémák ellenére Radványi Miklós vezetőedző bízik abban, hogy játékosai megfelelően kezelik majd a helyzetet, és továbbra is hozzák a tőlük megszokott jó eredményeket.

 

A KFC egyébként már most hétvégén, július 29-én megkezdi a bajnokságban való szereplést. Elsőként Homonna ellen lépnek majd pályára.

 

 

II. Liga – Ismert a KFC programja, idegenben kezdik és zárják az idényt a komáromiak

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!