Nyitókép: dac1904.sk

 

Keresztes Krisztián végleg a DAC játékosa lett. A huszonnégy esztendős középső védő az ETO Győrtől érkezett hozzánk, a szerződése 2025. december 31-ig szól – közölte pénteken a DAC.

 

A 195 centiméter magas védőjátékos Szombathelyen született, ahol a legkisebbek számára alapított helyi Lurkó FC-ben kezdte a pályafutását. Ezt a Haladás, pontosabban annak akadémiája, az Illés Akadémia következett. Az ifjúsági korhatár betöltését követően a harmadosztályú Ajka futballistája lett, amellyel sikerült feljutniuk a második vonalba. Ezt további két év követte a III. ligában – egy a Sárvár FC, egy pedig az SC Sopron színeiben. Innen igazolt a másodosztályú Dorogra, ahonnan másfél esztendő után tavaly januárban Győrbe igazolt. Az ETO-nál kulcsemberré és a gárda csapatkapitányává is vált.

 

Keresztes a téli felkészülést már a DAC-nál abszolválta.

 

„Először is szeretnék köszönetet mondani a DAC-nak ezért a lehetőségért. Az elmúlt hónap során remekül éreztem magam itt, lehetőségem nyílt megismeri a csapattársaimat, a vezetőedzőt és a gárda játékstílusát is. Egy minőségi együttes tagja lettem, amelyben sok a remek egyéni képességű futballista, így optimistán tekintek az elkövetkező időszakra. Szeretnék minél több időt a pályán tölteni, a mérkőzéseken a lehető legjobban teljesíteni és hozzájárulni a csapat sikerességéhez”

 

 hirdetes_810x300  

jelentette ki a szerződés-aláírást követően a 4-es számú mez friss tulajdonosa.

 

„Krisztián fejlődést mutatott az ETO-nál, ahova egy évvel ezelőtt igazolt Dorogról. Az edzői stábunkat szintén gyorsan meggyőzte a felkészülés során és bízunk benne, hogy a fejlődése a klubunknál is tovább folytatódik. Sok sikert kívánunk neki sárga-kékben”

 

tette hozzá a DAC ügyvezető igazgatója, Jan Van Daele.

 hirdetes_810x300  

 

dac1904.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!