Dárdai Pál, a Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője az M4 Sport Gól című műsorában nyilatkozott.

 

A Hertha sikeres szerepléséről, és arról, hogy több klub is leszerződtetné:

 

Nem hagytam magam befolyásolni. Öt-hat-hét komoly menedzser ajánlkozik, de nem foglalkozom ezzel. Álommunka ez nekem, itt lakom a stadion közelében, a gyerekeim itt fociznak a Herthában. 

Úgy élek, mint a mesében, főleg úgy, hogy eredményesek vagyunk. Ezt nem szeretném pénzre váltani, mert a pénz nem tesz boldoggá. (..)

 hirdetes_810x300  

Lehet, hogy nem keresek annyit, mint más klubokban kaphatnék, de most így vagyok boldog. Nincs két Ferrarim a garázsban, de nem éhezem. Van szalámi, kolbász, sonka, boldogok vagyunk a családdal”  (..)

„Fiatal, tehetséges edzőnek tartom magamat, de nem szupersztárnak. Reálisan akarom látni a világot.”

 

A magyar futballról és a válogatott EB-sikeréről:

 

A magyar labdarúgás, a klubok vezetése nem készült fel az Európa-bajnokság sikerére, otthon alábecsülték ennek a hatását. Mondtam, hogy legyen egy terv, hogyan visszük tovább az eufóriát, de rúgtunk egy öngólt, ment a vacakolás.

Ha nyertünk volna Feröer ellen, akkor a Svájc elleni találkozót sem veszítettük volna el, mivel olyan a szurkolótáborunk, olyan az ereje, hogy az hihetetlen. Velük mindenkit meg lehet verni, de ehhez az kell, hogy a szurkolók a csapat mögött álljanak. (..)

 

m4sport.hu – „Meglátjuk, mennyire őrli föl a csapatot” – Dárdai a Hertha sikereinek titkáról

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!