Berényi: A Híd platform vezetői döntsenek közösségünk iránti felelősséggel! - Körkép.sk
Kristóf, Jakab
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Berényi: A Híd platform vezetői döntsenek közösségünk iránti felelősséggel!

2023. máj. 05. 19:09

Az MKP Platformmal szembeni folyamatos és alaptalan vádaskodás helyett a Híd Platform vezetői járuljanak hozzá ahhoz, hogy a mai szövetségünknél még szélesebb magyar parlamenti jelöltlistát tudjunk a választóknak felkínálni az őszi választásokon.

 

Tegyék félre sértődöttségüket, legyenek magyar viszonylatban is együttműködőek, ne cselekedjenek intoleránsan, ellehetetlenítve ezzel a széles magyar összefogást!

 

Az MKP Platform már példát mutatott: a Szövetség elnökségi ülésén – annak ellenére, hogy sok kérdésben más a véleményük -, megszavaztuk, hogy Simon Zsolt rajta legyen a közös listán. Sőt, miatta jóváhagytuk a párt nevének módosítását is.

 

Tudjuk, hogy a Magyar Fórum mégsem indul velünk a választásokon. Viszont vannak olyan politikusok és közéleti személyiségek, akik a Szövetség listáján kívánják megmérettetni magukat. Ezt felelőtlenség visszautasítani, nem hozzájárulni a széles magyar választási listához.

 

Gyimesi György és mások esetleges érkezése csak erősít bennünket, nem veszélyeztet senkit, a Híd platform egyetlen jelöltjét sem.

 

Ahogy ezt a Komáromi Járási Elnökség kimondta, nem az veri szét az egységet, aki annak a részese kíván lenni, hanem azok, akik elhagyják azt.

 

Berényi József, az MKP platform elnöke

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Kövessen minket