Berényi József: Az Európai Néppárt, mint a progresszív-liberális erők játékszere - Körkép.sk
Kristóf, Jakab
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Berényi József: Az Európai Néppárt, mint a progresszív-liberális erők játékszere

2024. márc. 14. 15:57

Az Európai Parlament jogi szakbizottsága arról döntött (csak egy ellenszavazattal), hogy az Európai Parlament perelje be az Európai Bizottságot, mivel az feloldotta a Magyarországnak járó uniós források egy részét.

 

Ez a döntés azt eredményezi, hogy az Európai Néppárt egyik vezető politikusa, a Roberta Metsola által vezetett Európai Parlament beperelheti (még egy szűrő hátravan) az Európai Néppárt csúcsjelöltjének számító Ursula von der Leyen vezette Európai Bizottságot.

 

Mindez a Magyarországgal szemben zajló politikai boszorkányüldözés jegyében történik. Az Európa Néppárt felébredhetne végre, és észrevehetné a progresszív-liberálisok politikai csapdáit. Jobb későn, mint soha!

 

Berényi JózsefFacebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

babolcsai néni
2024. márc. 15. 08:50

jo reggelt Jozsikám orulok felébredtél végre hogy ebbol a Néppárti bagázsbol ki kell lépni Gyimesi már régen rájott a KDNPvel és az RMDSZszel egyutt természetesen.A foldkerekség legkorruptabb intéménze az Europa Parlament amely napi szinte rúg bele az anyaországunkba csak azért mert szuverén politikát folytat lassan 14 éve.Tavaly oktober ota ugyanezt teszi Szlovákiával is.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket