Gyimesi György: Fogjunk össze Brüsszel ellen! - Körkép.sk
Bernát, Felícia
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
hirdetes_810x300

Gyimesi György: Fogjunk össze Brüsszel ellen!

2024. ápr. 10. 20:18

Brüsszel érzi, hogy egyre több a szuverenitásáért kiálló, és saját értékeit védő európai polgár. Gyorsan jóváhagyatja a migránsgettók kötelező kialakítását, a migránskvótákat, hogy ne bízza a véletlenre az új parlamenttel.

 

Ma szavazott az Európai Parlament a migrációs paktumról. Nem az EP választások után! Ma! Tudják miért? Ez a paktum közel 10 éves folyamat eredménye. 2015 óta ennyi évre volt szüksége Brüsszelnek, hogy egységes migrációs politikát állítson fel! Miért kellett erre ennyi idő? Mert a migrációról közel sem gondolkodik egységesen az összes tagállam!

 

Addig kellett csűrni és csavarni a törvényt és a körülményeket, míg ez nem lehet vétójog kérdése. Jöhetnek a kötelező migránskvóták, migránsgettók, és ha ez nem tetszik, lehet helyette „váltságdíjat” fizetni a közösbe!

 

Nincs egy hete, hogy Szlovákia az elnökválasztás kapcsán kifejezte milyen fontosnak tartja a szuverenitás, a béke, a biztonság kérdéseit! Soha nem tapasztalt mértékű összefogást mutattak be e téren szlovákok és magyarok egyaránt. Az elmúlt években 20%-nyi ember döntötte el, hogy ki nyomogatja a gombokat az EU-ban. Maroknyi ember döntött az EP képviselőkről. Most ennél sokkal nagyobb volumenű összefogásra van szükség, hogy Brüsszel ne legyen képes alávaló cselszövéssel arról dönteni, ami mindannyiunk érdeke, bennünket megkerülve.
Fogjunk össze, Barátaim!

 

Gyimesi GyörgyFacebook
Háttér: ITT

 hirdetes_810x300  
Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

babolcsai néni
2024. ápr. 11. 21:09

egyetértek ossze kell fognunk a progresszív liberális bagázs ellen és minél tobb nemzeti konzervatív értékeket vallo képviselot kell kuldenunk Brusszelbe és elkuldeni a 3.14csába a fehérjehulladék Ludovít Odor vezette progresszív bagázst.Plussz a Stefan Hamran és Jaroslav Nagy vezette áldemokratákat beleértve a vodkaárus Hegert is.

    Bendegúz Ábrahám
    2024. ápr. 14. 22:24

    A globalisták már szervezkednek. Már csomagolják a báránybőrbe bújtatott farkasokat: https://www.youtube.com/watch?v=kw0D8IMmp7s

Dodo
2024. ápr. 16. 17:21

Remelem eleg baklovest csinalt a liberalis brusszeli vezets , hogy mindenki rajojjon ,hogy cserere van szukseg.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket