Gyimesi György: Minden harci eszközünket odaadtuk Ukrajnának, és Brüsszel becsapott bennünket! - Körkép.sk
Eszter, Eliza
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Gyimesi György: Minden harci eszközünket odaadtuk Ukrajnának, és Brüsszel becsapott bennünket!

2024. ápr. 24. 18:44

Emlékeznek, amikor Naď, Heger és Káčer gyakorlatilag egymást lökdösték a mikrofonok előtt, hogy ki jelentse be, és kinek az érdeme, hogy fegyvereket ajándékozunk Ukrajnának. Gyakorlatilag átadtak mindenünket, ami védelmi célokat szolgálhat. Čaputová elnök asszony erre rendre biztosította őket, hogy milyen büszke rájuk. Ők elégedetten mosolyogtak, mint a kisebbrendűségi komplexussal bíró könnyűsúlyú, aki hagyja kiveretni a fogát a gyengébbel, csakhogy elfogadják a klubban.

 

De az igazi buksisimogatás Brüsszelben történt. Rendre fogadták hazánk fiait – kíváncsiak voltak ott is, hogy kik azok a lúzerek, akiknek semmijük nem volt, de még annyi sem maradt, és még azt is odaadták Ukrajnának. Azonban volt beígért jutifalat: Szlovákia pénzt kap ezért az öngyilkos lépéséért.

 

Ma már tudjuk, nem annyit, mint ígértek. 8,5%-kal kevesebbet kapunk, tehát 215 millió eurót, vagyis, csaknem 20 millió euróval kevesebbet. Merthogy több ország között kell szétosztani az ugyanannyi pénzt. Ez mitől lenne igazságos? Ennek alapján majd jelentkezzünk, hogy most kevesebbet küldünk a közösbe, mert növekedtek a kiadásaink?! Mondjuk meghagytuk a családoknak?

 

Tényleg! Hallották ma Hegert, Naďot vagy ne adj Isten Čaputovát hangosan toporzékolni, hogy nem ebben egyeztünk meg! Az EU becsapott bennünket! Nem, nem hallhatták.

 

Gyimesi GyörgyFacebook

 hirdetes_810x300  
Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Kövessen minket