A Németországban és a nyugati demokráciák eddig megkérdőjelezhetetlen bástyáinak számító országokban, a szilveszter éjjelén elkövetett erőszak által keltett mediális és társadalmi elégedetlenségi hullámokban mindenki valahogyan piszkosnak érzi magát.

 

Már attól is, hogy meghallgatta a híreket. Piszkosnak, tehetetlennek és dühösnek. Érthetetlenül állunk az európai és a vezető nyugati demokráciák kormányainak tehetetlensége, cinikussága és árulása előtt. Mert, hogy elárulták a választóikat, az adót fizető polgáraikat, Európát, az biztos!

 

Az Európába beáramló, magukat menekülteknek valló azonosítatlan emberi hordák minden kultúrát és erkölcsöt sárba tipró viselkedése, mindennel szemben áll, ami számunkra eddig Európában emberi érték volt. Amiért a szüleink és nagyszüleink oly sokat dolgoztak és nélkülöztek. Ennek most vége.

 

 hirdetes_810x300  

Bepiszkították ünnepünket

 

Brüsszelben felgyújtották a karácsonyfát, melyet a karácsony jelképének tartunk. Bepiszkították az ünnepünket. Jelezték, hogy nem fogadják el azt az értéket, amit Európában kétezer évig vérrel, karddal, kereszttel védtek, magukénak vallottak eleink.

 

De nemcsak az ünnepünket gyalázták meg, hanem képletesen odapiszkítottak a Vatikán, és személyesen Ferenc pápa – Bugár Béla példaképe, aki a „Fogadj be a házadba egy migránst mozgalom“ szlovákiai vezetője – által az irgalmasság évében kitárt Szent Péter Bazilika ajtajába. Írhattam volna azt is, hogy képletesen, de valóságosan is odaszartak, de ez túl profán.

 

De odaszartak, itt viszont nincs mit szépíteni, Merkel, Schultz, Holland és Bugár Béla (ha egyáltalán lehet még ezt a hazai politikust egy sorban említeni, ezekkel a velejéig agymosott, elmebeteg vezetőkkel, pedig már ez is pöcegödör legalja) asztalára is, akiknek a migránssimogató, Európát a polgárháború szélére sodró magatartása már minden józan emberi észt és felfogást kimerített.

 

Hülyének nézett felvidéki magyar választók

 

Nekik ez volt az ünnepi menü karácsonyra, megérdemelték. Persze, még a Bugárék által szorgalmazott dél-szlovákiai magyar falvakban üresen álló házak betelepítésének víziója nem valósult meg, ezért fontos lenne ezt a politikai alakulatot, akik kikérték maguknak, hogy a felvidéki magyar pártok sorába említse őket a közmédia, kormányzati piedesztálra emelni választói által.

 

Főleg az a felvidéki magyar választó tolhatná leginkább a szekerüket, akit nemcsak hülyének néz a párt, de alaposan el is szórakoztatja a primitív műsorain, (Lagzi Lajcsi már börtönben van, így kicsi a választék) s ahol az édi-bédi független képviselőjelölt konyhatündére melegszendvicsre invitálja őket.

 

Valahogy csak el kell költeni a Soros-féle pénzeket, amit a kampányra kaptak, nem véletlen a menekültsimogató jópofizás is. Az édi-bédi migránsaik közben szórakozásból Franciaországban felgyújtottak több, mint 800 személygépkocsit az ünnepek alatt. Szórakoztak egy kicsit.

 

Kozmetikázott statisztikák

 

Hát mondjuk meg, tényleg unatkoznak a menekültszállásokon. Azt a nemjóját! Lári-fári, ahogyan Gyurcsótány Ferike mondaná. A kutyafáját! Hiszen lassú az internet, pocsék a kaja, kiszámíthatatlan a takarítás, és kevés a „segíj” alig ezer  „evró“.

 

Az elmebeteg francia statisztikai zsenik pedig megállapították, hogy ez a gyújtogatás már 10 százalékkal kevesebb, mint tavaly, tehát ha a trend így folytatódik, úgy 8-10 éven belül már nem lesz gyújtogatás. Javuló tendenciát mutat a migrificc. Kérdés, hogy az újonnan betolakodó agysebészeket és mérnököket is értesítik-e majd erről a tényről.

 

Addig se baj, mert a kelet-európai autógyárakban éhbérért – és nem havi 1000 euróért, mint a migránsok – dolgozó fehér rabszolgák, Európa még jelenlegi őslakosai, vagyis mi, majd gyártunk újakat.

 

Lehet, hogy az újonnan érkezők már ingyenesen kapnak majd autókat is, hiszen hadd növekedjen a „dzsídípí.”

 

Az irgalmasság éve meg szép csendesen majd csak elfelejtődik valahogy. Leginkább mi fogjuk emlegetni imáinkban: „Isten irgalmazzon nekünk!”

 

olvasói levél

 

Nyitókép: illusztrációs felvétel (hellovilag.hu)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!