Nyitókép: Körkép.sk, montázs

 

Mai hírlevelünkben a következő témákat vesszük górcső alá:

 

1. Támadnak az agresszív LMBTQ-aktivitsák

2. Szakad a Most-Híd

3. Dől a lőszer Ukrajnába

 hirdetes_810x300  

 

A híreket válogatta és azok magyarázatát megírta: Király Zsolt.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ingyen végigolvashasd a cikket. Ha így tetted, ellenőrizd spam fiókodat is, nem oda érkezett-e a napi hírlevél.

 

Nem akármilyen jelenetek játszódtak le kedden a szlovák parlament épülete előtt. Szivárványos zászlóba csomagolt, köztük a saját nemük iránt vonzódó, agresszív állampolgárok hordája rátámadt és életveszélyes fenyegetésekkel illette Igor Matovičot.

 

Az OĽaNO elnökének annyi volt a bűne, hogy szeretett volna átmenni a párt székházába. Pechjére, belefutott a leszbi, meleg, magukat nőnek gondoló férfiak, illetve férfinak gondoló nők, valamint az LGBTQI+ ideológiát képviselő csoport tüntetésébe.

 

Miért tüntettek a szivárványos zászlókba öltözött szexuális másságot hirdetők?

 

A parlament most tárgyalja második olvasatban a személyi számról szóló törvénymódosítást, mely kimondja, ahhoz, hogy valaki hivatalosan megváltoztathassa a nemét, genetikai tesztelésre van szükség. Értsd, nem elég, ha valaki fiúként születve női nemi szerveket, melleket készíttet magának. Ettől még nem válik nővé. Vagy fordítva. A nemváltoztatáshoz a javaslat szerint genetikai tesztre van szükség, mely kimondja, hogy a születéssel kapott nem és a biológiai valóság nem egyezik.

 

Na ez nem tetszik a magukat elfogadó, toleráns, felvilágosult, haladó, stb., stb., nézeteket valló demokratáknak, akiket általában Zuzana Čaputová államfő is támogat.

 

Ahelyett, hogy érvekkel szállnának harcba, ahelyett, hogy civilizált emberként próbálnának többséget szerezni igényeiknek egyrészt a társadalomban, másrészt a választott képviselőkön keresztül a parlamentben, inkább állatként viselkednek.

 

Felvonulnak a parlament elé, és mint egy csorda, rátámadnak azokra a politikusokra, akik mást gondolnak a világ dolgairól, mint ők. Igor Matovič ilyen ember, aki a megélt tapasztalat után azt mondta, hogy bizony, védeni kell a gyermekeket a transzaktivistáktól. Pontosan azoktól, akikkel szemben a magyar kormány is alkotmányban rögzítette, hogy az anya nő, az apa férfi.

 

Matovič videója, melyet mi is bemutattunk, sokkoló. Ilyen mértékű agresszió, halállal való fenyegetés, megszállottság a támadó LGBTQ-közösség tagjai részéről ugyanis még a jóérzésű melegek, leszbik körében is rosszallást vált ki. Legalábbis reméljük.

Ideje tehát gátat szabni a saját magukat békeszerető elnyomottként prezentáló LGBTQ-propagandának. Az orvosi eseteket kezelni kell, a terrorizálásnak gátat kell szabni, a pszichiátriákat meg kell nyitni a parlament előtt agresszívan fellépő elborult elmék számára. Mindenki érdekében.

 

2. Szakadhat a Most-Híd

 

Egyre inkább úgy fest, hogy nem éli túl a Most-Híd a közelgő parlamenti választásokat. Mi több, már a jelöltállítást sem. Bugár Béla már otthagyta a platformot, Ravasz Ábel szintén szlovák pártban próbálhat szerencsét. A maradék azonban, a nemzetáruló Rigó, a NAKA-s Solymos és a szélsőliberális Agócs mindent elkövet annak érdekében, hogy egységesen, az egész platformmal együtt távozzanak a Szövetségből Gyimesi György érkezésével.

 

Csakhogy a hidas regionális politikusok – bár a magyar érdekképviselet terén nem a legmegbízhatóbbak -, annyit azért össze tudnak rakni maguknak, hogy mi felel meg a saját érdeküknek, és mi nem. A bizonytalant esélytelenre változtatni pedig senkinek sincs kedve.

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ingyen végigolvashasd a cikket.

 

Király Zsolt

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!