Fenyegetőzések miatt rendőri védelmet kapott az fiúcsapat, melynek tagjai liszttel és tojással dobáltak meg egy egészségkárosodott asszonyt azelőtt, hogy utána szelfit készítettek volna vele.

 

Nagy-Britanniában öt, 15 és 17 év közötti fiút tartóztattak lez azután, hogy egy egészségkárosodott nővel fényképezkedtek. A nőt, aki a Bury St Edmunds városában található park padján üldögélt, liszttel és tojással dobálták meg, illetve öntötték le.

 

Annak ellenére, hogy a fiúkat megvádolták, óvadék fejében szabadlábra helyezték. A The Telegraph információi szerint a fiatal fiúk rengeteg fenyegetést kaptak, ezért a rendőrség védelem alá helyezte őket.

 

 hirdetes_300x300  

Annak ellenére, hogy a média nem hozhatta nyilvánosságra az elkövetők nevét, az online terjedő felvételek alapján azonosították őket.

 

A nyilvánosság felháborodott

 

A garázdálkodás áldozata egy 49 éves nő volt. Annak ellenére, hogy a fiúk nem sebesítették meg, a történtek mégis mély nyomokat hagytak benne. „A jövőben jobban oda kell figyelnem“ – mondta.

 

A fiatal suhancok viselkedése felháborította a nyilvánosságot. A brit rendőrség azonban felhívta az emberek figyelmét arra, hogy ne terjesszék a közösségi hálón a fiúk nevét és kilétét, mert így meghiúsíthatják az eset kivizsgálását.

 

Az apa saját maga vitte be a fiát a rendőrségre

 

Az egyik fiú édesapja a fiával együtt jelent meg a rendőrségen, és megparancsolta neki, hogy vallja be a tettét. Bury St Edmunds lakói azt állítják, hogy a szégyenletes tettet elkövető fiúk annak a bandának a tagjai, akik már régóta terrorizálják a környéket.

 

Ez a viselkedéstípus teljesen elfogadhatatlan, így az egész üggyel nagyon komolyan foglalkozom“ – idézi a The Telegraph Anthony Bridgland nyomozót.

 

The Telegraph/Körkép.sk

Nyitókép: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!