Robert Kaliňák belügyminiszter továbbra is élvezi  Robert Fico miniszterelnök bizalmát. Erről a kormányfő az RTVS egyik szombati vitaműsorában beszélt.

 

„Lehet hogy hibáztunk abban, hogy az elejétől kezdve nem kommunikáltuk a nyilvánosság felé ezt az egész értelmetlenséget. Robert Kaliňák ellen nem hoztak fel egyetlen állítás, egyetlen bizonyíték sem, amely igazolná, hogy törvényt sértett”

 

-mondta a kormányfő. Hozzátette, a koalíciós tanácson bemutattak olyan dokumentumokat, melyek igazolták, hogy Kaliňák semmilyen jogi előírást nem sértett meg.

 

„Robert Kaliňák élvezi a bizalmamat, nem sértett meg egy törvényt sem, nem tett olyan lépést, amely arra kényszerítene, hogy visszahívjam őt belügyminiszteri pozícióból. A Smerben nincs senki, aki immunitást élvezne. Ha kiderül, hogy valaki csődöt mondott, akkor távozni kényszerül és ezt Robert Kaliňák is nagyon jól tudja.”

 

A Bonaparte előtti tüntetésekkel kapcsolatban megjegyezte, hogy az ellenzék aktivitása megmutatta, hogy hamis vádakon alapuló gyűlöletet terjesztenek.

 

 hirdetes_810x300  

„Veszélyes környezetet teremtenek a közösségen belül. Ezt két okból teszik. Az első az, hogy nem tudják feldolgozni, hogy elvesztették a parlamenti választásokat. A második pedig, hogy nem tudnak mit kínálni”

 

-tette hozzá. Emlékeztetett, hogy Igor Matovičnak a múltban sem jelentett problémát kijelenteni, hogy a miniszterelnöknek Belizén 750 millió dolláros számlája van. Fico szerint ezért nem fogják komolyan venni azt, amit Sulík és Matovič kiabál.

 

forrás: teraz.sk
kép: webnoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!