Nem a rajongók elképzelései szerint vette kezdetét tegnap az idei Topfest. A nagyszínpadot üzemen kívül helyezték, számos zenekar pedig egyáltalán nem lép színpadra.

 

A pöstyéni repülőtéren megrendezett Topfest pénteki programja az felismerhetetlenségig megváltozott. A legnagyobb zenekarok, akik rendszeresen a Black Stagen játszanak, most a két kisebb, a Blue és a White Stagen nyomoroghatnak. Ezeknek a változásoknak köszönhetően sok kisebb zenekar pedig egyáltalán nem léphet színpadra.

 

Program két színpadon

 

 hirdetes_810x300  

A fesztivál PR menedzsere, Ján Kakaščík szerint a helyzet szombaton sem lesz jobb. „A nagyszínpadot lebontják, a program pedig a Blue és a White stage között lesz elosztva” – nyilatkozta.

 

Az emberek azonban egyáltalán nem elégedettek a helyzettel, hiszen a két kisebb színpadot a terhelyi (Terchová) fesztiválhoz hasonlítják.

 

Azok a rajongók, akik nem képesek megbékélni a kialakult helyzettel, már a közösségi oldalakon árulják a jegyeiket. Egyesek egyenesen úgy nyilatkoztak, hogy ezután a kudarc után többé nem is jönnek el a fesztiválra.

 

A rendezvényt az időjárás bonyolítja

 

Azután, hogy péntekre virradóra a 120 km/h széllökéssel jelentkező vihar megrongálta a nagyszínpad tetőszerkezetét, a szervezők nem kockáztattak.

 

A statikusok ugyan jóváhagyták a nagyszínpad használatát, de csak egy bizonyos szélerősségig. Mivel nem akartunk kockáztatni, ezért a programok jelentős részét a másik két színpadra helyeztük. Ha tudtuk volna, hogy ez történik, biztosan másképpen oldottuk volna meg a helyzetet” – mondta az Aktuality.sk-nak Kakaščík.

 

Sajnos, az időjárás kiszámíthatatlan. 3–4 olyan zenekar fellépését mondtuk le, akik délelőtt léptek volna színpadra, így a fesztivál húzóneveire továbbra is bulizhatnak a résztvevők” – tette hozzá.

 

Forrás és nyitókép: Aktuality.sk

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!