Nyitókép: MTI/Cseke Csilla

 

A Kaukázus gőzerővel dolgozik azon, hogy új albumával megköszönje a közönség támogatását. A Duna Televízió dalválasztó show-jának győztese tíz dalból álló lemezt és mellé egy videóklipet készíthet, továbbá tízmillió forinttal építheti tovább zenei karrierjét. Az együttes népszerűségét jótékony célra is használja, erről is mesélt Kardos-Horváth János énekes a NYÁR 21-ben.

 

„Nagyon sok dalunk van, amelyeket most gyúrunk, hogy egy olyan albumot tudjunk letenni ősszel az emberek asztalára, amelyben minél több oldalunkat megismerhetik. Nem szenvedni akarunk, hanem gyógyító zenét adni a közönségnek”

 

– fogalmazott a felelősségteljes feladat kapcsán Kardos-Horváth János, a Kaukázus frontembere, aki A Dal 2021 Legjobb Dalszöveg Írója elismeréssel is büszkélkedhet. Az ősszel megjelenő album munkálatai mellett a koncertezésre is jut idő nyáron így a rajongók addig is élőben élvezhetik a Kaukázus fülbemászó dallamait.

 hirdetes_810x300  

 

Népszerűségüket jótékony célra is szeretnék fordítani. A Dal 2021 versenye alatt a zenekar tagjai egy dobbőrt írattak alá a résztvevőkkel, amelyet hamarosan árverésre bocsátanak.

 

A Kaukázus zenekar „Egyetlen szó” című dala lett az év magyar slágere, amely a NYÁR 21 révfülöpi stúdiójában is elhangzott. Ezt és a teljes beszélgetést is újra lehet nézni IDE kattintva.

 

A közmédia megújult nyári magazinműsora, a NYÁR 21 kibővített tartalommal Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adások legjobb pillanataival.

 

MTVA/Sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!