Nyitókép: Getty Images/Twitter-kollázs

 

Egy skóciai turistát támadott meg egy medve romániai nyaralása során. Amint az STV News híroldal beszámolt róla, Moira Gallacher barátnőjével, Charmian Widdowsonnal az autóban ült, és szelfit akart készíteni a vadállattal. Azonban amint kihajolt az ablakon, szembe találta magát a medvével.

 

A nők a transzfogarasi vidrarui vízerőmű felé tartottak, és az említett incidens előtt sikerült is egy fényképet készíteniük. „A medve odament Charmain ablakához, és nem volt semmilyen probléma, hagyta, hogy készítsünk egy képet, és elment” – mondta Moira az STV News videójában az X-en.

 

Ezután folytatták az útjukat tovább, de mivel nem sikerült jó fotót lőni, visszafordultak. Chairman az első sikeres próbálkozás után úgy gondolta, hogy a medvék „barátkozni” akarnak. „Láttunk medvéket, egy anyamedvét a kölykével“ – mutatott rá, mondván, hogy gyönyörűek voltak, de nem boldogok. „A nőstény éhes volt, és azt hitte, a barátnőm lesz az ebédje” – folytatta.

 hirdetes_810x300  

 

Elmondása szerint az anyamedve ekkor odament az autóhoz, és beleharapott a barátnője jobb kezébe, aki elismerte, hogy rendkívül szerencsés volt. „Egy vastag kabátot és két pólót viseltem, ami megmentett“ – mondta. Az eset után kórházba szállították.

 

 

SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!