Nyitókép forrása: topky

 

Végh Attila MMA-harcos után újabb hírességet büntetnek a nyugati cégek, amiért nem a mainstream Ivan Korčokot támogatta az államfőválasztás során. Végh esetéről szerdán bővebben itt írtunk. A nyugati, szabad választásokra fittyet hányó, orosz oligarchaként viselkedő vállalatok most Jasmina Alagič magyar-bosnyák származású szlovák modellt és műsorvezetőt is meghurcolják. Az osztrák Rauch elállt egy épp véglegesítés alatt lévő szponzori szerződéstől.

 

„Tekintettel az államfőválasztások után kialakult helyzetre, Jasmina közösségi hálón vállalt állaspontjára és kijelentéseire, az ügyfél úgy döntött, hogy visszalép az együttműködéstől”

 

írta a Rauch egyik illetékese a modellnek e-mailben.

 

„Ez egy márka álláspontja, akivel nem voltak szerződéses kapcsolatban, csak e-mailben erősítették meg az együttműködést. (…) Ez tehát a szólásszabadság. Nem mondhatnék semmit, ha lenne élő szerződés, amelyben szerepelne a kitétel, hogy apolitikusan kell viselkednem”

 

 hirdetes_810x300  

mondta Alagič, jelezve, hogy jogi lépéseket tervez.

 

„Felvettem a kapcsolatot egy ügyvéddel, jelenleg egy levél szövegezése van folyamatban, amit közvetlen a Rauch ausztriai központjába fogok elküldeni. Mivel egy családi vállalkozásról van szó, amely 1919 óta működik, úgy gondolom, rendelkeznek kellő történelmi tapasztalattal, és személyesen is megmagyarázzák a történteket. Ahogy nekik, nekem a család a legnagyobb érték”

 

mondta Alagič.

 

Óriási botrány: Végh Attila MMA-harcos elvesztette egyik nemzetközi szponzorát, mert Pellegrinit támogatta

 

körkép.sk, standard.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.