Nyitókép: körkép.sk

 

Közel másfél éve lett Világi Oszkár a DAC-on kívül a győri ETO tulajdonosa is. Sokan egyből bizakodni kezdtek Győrben, hogy a DAC-hoz hasonló gyors szárnyalásba kezdhet a klub. A sikerekre azonban várniuk kellett, hiszen az ETO ezt követően is csupán a 13. helyen zárt az NB II-ben.

 

Most azonban úgy tűnik, hogy nemcsak a DAC-nál folyik nagy átalakulás a játékoskeretben, hanem Győrben is komoly mozgások láthatók. Az eddigieknél komolyabb költekezést látni a győrieknél a keret feltöltésénél:

 

leigazolták például a korábban a Fradiban is megfordult szlovák válogatott Michal Škvarkát, a montenegrói U-válogatott Matija Krivokapicsot, a korábbi román válogatott Claudiu Bumbát, a DAC-tól Győrbe küldték Luciano Verát, Csíkszeredáról pedig leigazolta a DAC Kovács Márkot, a román korosztályos válogatott védőjét, majd kölcsönbe az ETO-hoz küldte.

 

Emellett szakmai tanácsadóként Slavoljub Muslin, a szerb válogatott korábbi szövetségi kapitánya is segíti a győriek munkáját.

 hirdetes_810x300  

 

 Az előző évünk nem sikerült valami jól. Most meghatározó csapata szeretnénk lenni a bajnokságnak. Ahogy látom az edzéseken és az edzőmeccseken, jól haladunk. Persze nem lesz egyszerű, mindenkivel fel kell venni a versenyt, nem csak a Vasassal és a Honvéddal. Ráadásul átalakul az NB II, több kieső lesz, sokan az életükért fognak küzdeni. Nem titok, tárgyalunk még más focistákkal, de hogy kikkel és milyen posztokra, azt nem árulhatom el.

 

idézte Köteles László sportigazgatót a sportal.blikk.hu.

 

A lap szerint évi több tízmilliós fizetéseket kaphatnak a játékosok, egy bennfentes forrás szerint pedig azután, hogy a MOL kiszállt a Fehérvár szponzorálásából, a pénzt most Győrbe viszi.

 

Ugyan közel sem annyit, mint amennyit a Vidi kapott, de az is szép summa, százmilliókban mérhető. Tényleg jó pénzeket kínálnak, de ilyen szintű focisták csak több tízmilliós éves fizetéssel szerezhetőek meg

 

idézte forrását a sportal.blikk.hu.

 

Mint ismert, a DAC a MOL CSAPAT tagja, Világi Oszkár a MOL vezérigazgató-helyettese és az Igazgatótanács tagja.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 5 olvasónak tetszik ez a cikk.