Nyitókép: Facebook.com/KFC Komárno

 

Hétvégén a Slovan B csapatát fogadta vágsellyei átmeneti otthonában a Komáromi FC felnőtt férfi labdarúgó csapata. A Radványi-legénység láthatóan élvezte a játékot, ami a gólok számán is megmutatkozott, hisz nagyarányú, 5:2-es, sima győzelmet arattak.

 

A lilák már a 30. másodpercben megszerezték a vezetést. A vendégeknek felocsúdni sem volt idejük, máris egygólos hátrányban voltak, miután a télen igazolt Sylvestr egy párharcot megnyerve Voleskýt hozta játékba remekül, ő pedig meg is szerezte a KFC vezető gólját.

 

Néhány perc múlva ismét Sylvestr kereste a tizenhatoson belül Voleskýt, végül azonban Hrdina menteni tudott.

 

 hirdetes_810x300  

A 18. percben a Slovan B első helyzetetét rögtön gólra tudta váltani – bár Dlubáč beleért a labdába, végül az mégis a hálóban kötött ki. 1-1.

 

Voleský kishíján rögtön válaszolt is a vendéggólra, Hrdina azonban sikeresen lépett közbe.

 

A 42. percben aztán ismét megszerezte a vezetést a komáromi gárda, mikor Sylvestr ugratta ki remekül Šmehylt. Két perccel később pedig már növelni is tudták előnyüket a komáromiak Németh Tamás révén.

 

A második játékrész is az elsőhöz hasonlóan a komáromiaké volt. A 78. percben a Voleský helyére érkező Tóth Gábor szerezhetett volna gólt, de lövése a kapufáról a kapusra pattant, Hrdina pedig aztán már nem adta a játékszert.

 

A 86. percben Adamec növelte négyre a komáromi gólok számát. Három perccel később a fiatal pozsonyi gárda még csökkenteni tudta a komáromiak előnyét Lichý révén, de a nagy helyzetet elpuskázó Tóth után Šimko feltette az i-re a pontot egy rögzített helyzetből szerzett fejesgóllal.

 

A komáromiak 23 forduló után továbbra is négypontos előnnyel vezetik a MONACObet-liga tabelláját a második helyen álló 1. FC Tatran Eperjes előtt 18-3-2-es mérleggel.

 

A Radványi-legénység legközelebb április 12-én a Spartak Myjava ellen lép pályára, majd egy héttel később Somorja csapatát fogadja hazai pályán.

 

Komáromi FC – Slovan B

5:2

Gólok: 1. Voleský, 42. Šmehyl, 44. Németh, 86. Adamec, 90+1. Šimko – 18. Mišovič, 89. Lichý. sárgalap: 45. Habodasz (SBB). Játékvezetők: Kráľovič – Čajka, Košecký.

KFC Komárno: Dlubáč – Bayemi, Šimko (C), Ožvolda, Šmehyl, Adamec, Németh, Ganbold (61. Turčák), Kmeťo (46. Pastorek), Sylvestr, Voleský (73. Tóth)
Cserék: Bréda, Ovšonka, Pastorek, Nagy, Turčák, Tóth, Puska, Janjić, Eckl

ŠK Slovan Bratislava U21: Hrdina – Mičák, Habodasz (C), Hornyák, Baláž, Kušnír, Lichý, Spáčil, Mišovič, Božík, Isaac
Cserék: Šalkovič, Bezghuba, Balko, Marko, Marušin, Koseček, Ferleťák, Mikoláš

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!