November 4-én a Debrecen ellen igazi pokoli hangulat várható az Üllői úton. Három év, főleg vénaszkenner miatti távollét után hosszú tárgyalásokat követően végre megegyezés született az FTC klubvezetés és a fradi ultrák között. Ennek értelmében visszatér a Tábor a stadionba.

 

A felek, konkrétan Kubatov Gábor, a Fradi elnöke és Hamberger Ádám, a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül csoport vezetője kompromisszumos egyezséget kötött.

 

A fradimob.hu értesülései szerint néhány kivételtől eltekintve a vénaszkenner nem lesz kötelező, a szurkolói kártyát ellenben megtartják. A felek vállalták, hogy nem lesz bosszúállás verbális szinten sem, mint ahogy az erőszaktól is eltekintenek.

 hirdetes_300x300  

 

 

A megegyezés részleteiről később tájékoztatnak. Az biztos, hogy a november 4-i Debrecen elleni rangadón pokoli hangulat várható a Groupama Arénában. A fradi ultrák fórumain ugyanakkor nem mindenki fogadta kitörő örömmel a hírt. Ennek oka, hogy a több mint három év távollétet nem lehet egyik napról a másikra elfelejteni. A szurkolók nagy többsége azonban már számolja a napokat a mérkőzés kezdetéig.

 

Az elmúlt években Kárpát-medencei szinten a DAC mérkőzésein volt vitathatatlanul a legnagyobb, legforróbb  hangulat klubszinten, a fradi ultrák visszatérése után végre a Groupama Arénába is  visszatér az igazi szurkolás és a Fradizmus.

 

Körkép.sk/fradimob.hu/ckozep.hu

 

Nyitókép: ckozep.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!