Hétvégén kezdetét veszi a Fortuna Liga 2018/19-es idénye, azonban a Nagymihály-Zsolna találkozót kénytelenek elnapolni a Nagymihályi járásban uralkodó kanyarójárvány miatt.

 

A Zsolna csapata így egy héttel többet tölthet el felkészüléssel, és az idényt hazai környezetben nyitják majd július 28-án a Nyitra ellen.

 

A zsolnaiak már korábban értesültek a rendkívüli helyzetről, amely Nagymihály környékén uralkodik, ugyanis a zemplénieknek több felkészülési mérkőzését is törölni kellett.

 

 hirdetes_300x300  

„Olyan információkat kaptunk, hogy a mérkőzés veszélybe került a karantén és a Nagymihály környékén terjedő kanyarójárvány miatt. Ma úgy tudjuk, hogy július 31-ig tilos a közösségi és sportrendezvények szervezése Nagymihályon és környékén is. Reagálnunk kell majd, a mérkőzést nem játszuk le és a találkozót július 31. utáni időpontra kell áttenni. Természetesen gond hirtelen ellenfelet találni egy felkészülési meccsre. Keressük a megoldást, jó lenne a hétvégi időpontban játszani egy mérkőzést, de a környéken mindegyik bajnokság ugyanakkor kezdődik el. Mindent megteszünk azért, hogy valamilyen felkészülési meccset lejátszhassunk.”

 

nyilatkozta a helyzet ismertetése után Karol Belaník sportmenedzser.

 

Hogy mikor fogják pótolni az elmaradt mérkőzést, egyelőre kérdéses.

 

teraz.sk

Nyitókép: sme.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!