Jövő héten kezdjük a labdarúgó Európa-bajnokságot felvezető cikksorozatunkat,  melynek során egy szerencsés olvasónk megnyerheti a magyar labdarúgó-válogatott nemrég bemutatott, az idei Európa-bajnokságra készült hivatalos mezét.  

 

A játékunkba bekapcsolódó olvasóinknak minden cikk végén egy, az Európa-bajnoksággal kapcsolatos kérdésre kell majd válaszolniuk. 

 

Szabályok, részvételi feltételek:

 

 hirdetes_300x300  

1. A Játékban résztvevő személyek

 

A Játékban részt vehet minden Internet-felhasználó természetes személy, aki Szlovákiában vagy Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik (továbbiakban: játékos). A játékban való részvételhez külön regisztráció nem szükséges, a jelentkezők adatait bizalmasan kezeljük.

 

FONTOS SZABÁLY: Egy Játékos egy e-mail címről legfeljebb egyszer próbálkozhat a helyes válaszok elküldésével. Egy játékos csak EGY e-mail címről játszhat a játékban!

 

2. A Játék leírása

 

A nyereményjáték a www.korkep.sk honlapon érhető el.  Az oldal tervezett 16 cikkének mindegyike tartalmazni fog egy tematikus kérdést, melynek helyes megválaszolásáért a játékos 1 pontot kap, helytelen válaszért nem adható pont. A cikkeket és kérdéseket a játék során sorszámmal látjuk el. ( pl. Foci Eb: Stadionok bemutatása – 11. rész)

 

3. A Játék időtartama

 

A játék időtartama: 2016 május 23. – 2016 június 9. Az első kérdést a holnap megjelenő tematikus cikkben találják meg. Eredményhirdetés időpontja:  2016 június 10.

 

4. Jelentkezés a játékra

 

Aki játszani szeretne, a helyes választ a kérdés számának megjelölésével (pl. Eb-játék 12. kérdés – helyes válasz: A) együtt kérjük küldje el a [email protected] e-mail címre. A levél tárgyának a következőt adja meg: Eb-nyereményjáték.

 

Az adott kérdés válaszainak beküldésére a következő kérdés megjelenéséig van lehetősége a játékosoknak, a beküldési határidőt minden kérdés végén feltüntetjük. Kérjük, hogy a válaszokat mindig azonos e-mail címről, a teljes nevének megadásával küldje el!

 

5. Nyeremény és bírálat

 

A játék nyereménye a magyar labdarúgó-válogatott idén bemutatott, az idei Európa-bajnokságra tervezett hivatalos meze. A játék nyertese az a játékos, aki a játék során megszerezhető 16 kérdés során a legtöbb helyes választ adta és ezzel a legtöbb pontot gyűjtötte (maximum 16 pont). Pontegyenlőség esetén a nyertes sorsolással kerül kiválasztásra.

 

6. A nyeremények kézbesítése

 

A nyertest az eredményhirdetés után e-mailben és Facebookon is értesítjük.

 

Körkép.sk
borítókép: mlsz.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!