A JOJ tévé Za sklom című bűnügyi sorozatának második évadában lecserélték a belügyminisztert játszó Pavol Michalkát, aki nagyon hasonlított Robert Kaliňákra. A JOJ szerint az ex-miniszter nem panaszkodott, Michalkát azért cserélték le, mert a színész több politikusra is hasonlít, nem csak Kaliňákra.

 

„Nem akartuk, hogy a nézők Robert Kaliňákot lássák benne csak azért, mert hasonlítanak. Ez a politikusokról általában szól”

 

nyilatkozta a Denník N-nek Roland Kubina programigazgató, hogy erősen fogadkozott, hogy nem senki nem panaszkodott a hasonlóság miatt, nem gyakoroltak rá nyomást.

 

A JOJ ősszel kezdte volna a sorozat vetítését, de az év első felében kitolták a kezdést – állításuk szerint azért, hogy jobb időpontokat találjanak a nézettség növelésére.

 hirdetes_300x300  

 

A sorozatban több utalás is van a média által feltárt, kormánnyal kapcsolatos botrányokra. A Poliak és Vozner nevű karakterek például Pavol Ruskora és Marián Kočnerre hasonlítanak, és a forgatókönyvírók a szokásaikat is aszerint alkották meg.

 

De a sorozatban komikusan dolgozták fel az ifjabb Weiss futbalista ügyét is. A való életben Weisst megállították a rendőrök, mikor gyorsan hajtot egy Mercedes G típus gépkocsiban. Az igazoltatás során elutasította a szondát, ennek ellenére elengedték, mert azt állította, hogy nem vezett. A rendőrségi kamárok felvételein az is jól látszódott, hogy jóval többen tartózkodtak az autóban, mint az megengedhető volna.

 

DenníkN.sk

Nyitókép: joj.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!