A Most-Híd képviselői klubjának tagjai kezdték meg először azt az eszmecserét, miszerint Bugár Béla jó köztársaságielnök-jelölt lehetne – mondta a TABLET.TV-nek a parlament alelnöke, Andrej Hrnčiar (Most-Híd).

 

„Bízom benne, hogy más idők járnak, és a társadalom van annyira fejlett, hogy most az egyes jelöltek minőségét fogja szem előtt tartani, nem pedig a nemzetiségét, vallási hovatartozását vagy a bőre színét”

 

– kommentálta Bugár Béla indulását a jövő évi államfőválasztáson.

 

„Bugár Béla a válságos időkben is bebizonyította, hogy képes a kommunikációra, a támadásokat pedig kultivált módszerekkel is el tudja hárítani, s nem a „szemet szermért, fogat fogért” elvet alkalmazza.  Azzal, hogy nagymértékű népszerűségnek örvend, s hosszú ideje, mintegy negyed évszázada van a politikában, rendkívül értelmes politikusként tekintenek rá az emberek. Úgy vélem, hogy nagy esélye van arra, hogy jó eredménnyel végezzen”

 

 hirdetes_300x300  

– mondta Hrnčiar, majd hozzátette, hogy a Most-Híd politikusainak jelenleg az a legnagyobb feladata, hogy mindent megtegyenek a jelöltjük második fordulóba jutásáért az államfőválasztáson.

 

„Örülök, hogy a Most-Híd úgy viselkedett, ahogy viselkedett. Bugár Béla kiállta az összes ellene irányuló támadást. Meg vagyok róla győződve, hogy maximálisan felelősségteljesen viselkedtünk nemcsak a párttal, de az országgal szemben is“

 

– tette hozzá.

 

Teraz.sk

Nyitókép: TASR/Martin Baumann

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!