Karel Gott újra formában van. Hétfőn egy prágai étteremben tartott egy kétórás fellépést, ahol dalainak eléneklésével és érdekes történetek elbeszélésével szórakoztatta a közönséget.

 

A felgyógyulása utáni első nyilvános koncertjére szinte lehetetlen volt bekerülni, még az újságíróknak is, a helyszínre csak kicsivel több mint százan jutottak be. Az énekes több előadóművészt is meghívott a fellépésére. Az előadóművész mindent beleadott, szinte szikrázott az energiától, a publikum pedig ezt értékelte is: felállva tapsolták percekig a produkciót.

 

A cseh könnyűzene Európa-szerte népszerű művészénél tavaly ősszel nyirokcsomórákot fedeztek fel, amelynek következtében novembertől márciusig kemoterápiás kezelést kapott. A vizsgálatok kimutatták, hogy a kezelés sikeres volt.

 

 hirdetes_300x300  

Az idén 77 éves énekes néhány hónapos lábadozás és pihenés után augusztus végén vállalt először nyilvános szereplést, amikor Berlinben részt vett a Skoda gyár új terepjárójának ünnepélyes bemutatóján. Szeptember elején pedig részt vett a közszolgálati Cseh Televízió legnépszerűbb vitaműsorában, ahol már jelezte, hogy rövidesen visszatér a színpadra.

 

Körkép.sk, teraz.sk
kép: aktuality.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!