Nagyot nézett az az ausztrál halász, akinek csónakjába beugrott egy 200 kilogrammos nagy fehér cápa.

 

A 73 Terry Selwood a megszokott helyén horgászott, mikor a cápa kivetette magát a vízből egyenes a férfi csónakjába. A 2,7 méter hosszú ragadozó hátuszonya eltalálta a férfit, megsérült az alkarja. Elmondása szerint elég tisztességes mennyiségű vért veszített, és csak úgy menekült meg, hogy sikerült a rádión segítséget hívnia.

 

„Kábult voltam, nem tudtam összpontosítani, nem tudtam mi történik, csak azt, hogy Uram isten, azonnal ki kell jutnom innen. Ott álltam [a cápával szemben] négykézláb, ő rám nézett, én meg rá, aztán ő elkezdett körbe ficánkolni, én meg nem tudtam elég gyorsan kikerülni kiugrani a platóra”

 

írta le a történteket Selwood, akinek egy 5 méteres csónakban kellett megvívnia csatáját egy majdnem három méteres fehér cápával.

 hirdetes_300x300  

 

A partiőrség végül megtalálta Selwood hajóját, aminek oldalát vér borította. A szerencsétlenül járt férfit elsősegélyben részesítették és elállították a vérzést.

 

Selwood azóta már otthon lábadozik. A sajtónak tréfásan megjegyezte, hogy legközelebb talán krokodillal kellene birkóznia, csak hogy a reflektorfényben maradjon…

 

Forrás: TheGuardian.com

 

BBC.com

Nyitókép: theGuardian.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!