A Bajnokok Ligája keddi játéknapja az elődöntők első mérkőzésével folytatódott. A fennállása legfontosabb mérkőzését játszó Manchester City hazai pályán fogadta a Real Madridot.

 

Manchester City – Real Madrid 0:0
Manchester, vezette: Cakir (török)
Gólszerzők: – 

 

Az első félidő nagyon taktikus játékot hozott, kevés helyzettel. Mindössze 1-1 kaput eltaláló lövést jegyezhettünk fel. Egyik csapat sem akart kockáztatni. A madridiak inkább a kivárásra játzottak, hiszen nekik a döntetlen is megfelelt a madridi visszavágó előtt. A második félidőben rákapcsolt a Real és közelebb is álltak a győzelemhez.

 

 hirdetes_300x300  

A 71. percben a csereként beállt Jesé került helyzetbe, egy beadást követően fejese a keresztlécen csattant. A 75. percben Bale lőtt a kapu bal oldala mellé. A hajrához érve 10 perccel a vége előtt óriási madridi lehetőségek maradtak ki. Előbb Casemiro, majd Pepe helyzetét hárította Hart óriási bravúrral egy szögletet követően.

 

A hosszabítás perceiben De Bruyne szabadrúgását tolta ki szögletre Navas a léc alól. Ezzel a döntetlennel a Zidane legénység lehet elégedettebb a madridi visszavágó előtt, melyre jövő héten szerdán kerül sor a Santiago Bernabeu stadionban.

 

Kép forrása: uefa.com

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!