A szlovákiai 2. liga utolsó előtti fordulójában Komárom a Zólyombrézó B-csapatát fogadja a komáromi stadionban. Ez a mérkőzés egyben a KFC utolsó hazai meccse is ebben az idényben.

 

Óriási bravúrt vittek véghez a komáromiak, mikor 40 év után újra felküzdötték magukat az országos 2. ligába, és talán még ennél is nagyobb siker, hogy jövőre ugyanitt folytatják, hiszen nem csak elkerülték a kiesőzónát, de jelenleg a középmezőnyben tanyáznak.

 

Április elején még koránt sem volt biztos a bennmaradás, ám a lila-fehérek valósággal megtáltosodtak, sorra nyerték, vagy legalábbis ikszelték mérkőzéseiket. A fordulatot a szurkolók is meghálálják, hiszen míg az áprilisi, Igló elleni hazai 7:0-ás diadalt körülbelül 500-an látták, addig a múlt heti, Tőketerebes elleni találkozóra már több mint 1100-an mentek el.

 

 hirdetes_300x300  

Ilyen volt a KFC Komárom – FK Noves Igló 7:0-ra végződő mérkőzése

 

A klub vezetése igyekszik attraktívabbá tenni a hazai találkozókat, szurkolócsalogatóként az utolsó két komáromi meccsen már ingyenes volt a belépés.

 

Búcsú a stadiontól is?

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a magyar állam több millió eurós támogatást hagyott jóvá a komáromi stadion újjáépítésére, kibővítésére. Tarcsi Imre, a klub sajtóreferense a Körkép.sk-nak elmondta, hogy reményeik szerint ma az utolsó bajnokiját játsza a csapat a régi stadionban.

 

„Szeretnénk, ha minél többen eljönnének, és a meccs végén megtapsolnák nem csak a fiúkat, de a stadiont is”

 

mondta Tarcsi, aki elárulta, a mai (május 13-i) találkozón ismét ingyenes lesz a belépés, ugyanakkor egy becsületkasszát most is kihelyeznek a bejárathoz, hogy aki szeretné, az támogathassa a klubot.

 

A témában megjelent írásaink itt érhetők el

 

Ilyen volt a KFC Komárom – Slavos Tőketerebes 1:0-ra végződő mérkőzése

 

Ugyancsak szurkolócsalogató a csapolt sör és kofola, valamint a sült kolbász és pecsenye ígérete, és bár a bennmaradás szempontjából a komáromiak számára nincs tétje a mai mérkőzésnek, a játékosok is szeretnék meghálálni a támogatást kitartó szurkolóiknak.

 

KFC KOMÁROM – FK ŽELEZIARNE PODBREZOVÁ B

2018. május 13, 17:00, Komáromi Városi Stadion

 

A találkozón ma is ott lesznek a Körkép.sk kamerái. A mérkőzés után képes beszámolóval és videó-összefoglalóval jelentkezünk.

 

Komjáthy Petőcz Andrea

Nyitókép: körkép.sk/kl

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!