Ľubomír Šatka, a dunaszerdahelyi szurkolók egyik kedvence már Budapestről nézte az augusztus 20-i tűzijátékot, ma reggel pedig a magyar válogatott elemzőjével reggelizett.

 

Ahogy arról korábban a Körképen is beszámoltunk, magyarországi sajtóhírek szerint a Mol Vidi 5 kiszemeltje között, akiknek igazolását a klub már a héten bejelentheti, szerepel a DAC középhátvédje, Ľubomír Šatka is.

 

Ezt a pletykát igazolhatja az a tény is, hogy a DAC játékosa hétfőn Budepesten nézte az ünnepi tűzijátékot, majd kedden Giovanni Costantinoval reggelizet, akit ugya Marco Rossi dunaszerdahelyi edzősködése alatt ismert meg.

 

 hirdetes_300x300  

Šatka instagram-oldalára posztolta a tűzijátékon készített videóját, a keddi reggeliről pedig Costantino posztolt egy közös képet.

 

forrás: csakfoci.hu

 

forrás: csakfoci.hu

 

Šatkát 2020-ig tartó szerződés köti a DAC-hoz. A szlovák válogatottban is játszó fiatal tehetség Marco Rossi keretében alapember volt, Peter Hyballa érkezése után azonban előfordult, hogy csak csereként lépett pályára. Ez utóbbit egyébként láthatóan nehezményezte is a játékos, aki az egyik ilyen mérkőzés után megjegyezte, hogy nincs hozzászokva, hogy menet közben kapcsolódjon be a játékba.

 

Körkép.sk, csakfoci.hu

Nyitókép: fcdac.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!