Andrej Dankonak nagyon erősen el kellene gondolkodnia azon, hogyan távozzon leggyorsabban a politika élvonalából. Több megaláztatást már nagyon nehezen bírna el. Andrej Danko szánalomra méltó. Nagyobb szerencsétlen, mint Rado Procházka.

(…)

Danko jóval lassabban ég ki, mint Procházka. Azért hasonló adag becsmérlést, személyét érintő támadást kap. A kapitányi rangja körüli kolosszális szégyenért csak ő felelős. A kitüntetések csókolgatása örökké ottmarad a legbizarrabb szlovák politikai előadások között, egy dísztartóban rögtön Mečiar visító éneklése mellett.

 

 

Dankonak soha nem kellet volna viaskodnia a beteges Matovičcsal. Ezzel is ártott magának. Meggondolatlanul cselekedett és elfogyott minden ereje. Danko egyedül okozta a koalíciós válságot is. Nekiment az aránytalanul erősebb haveroknak. Egyáltalán nem sajnálták, úgy elverték, mint a jutazsákot.

 hirdetes_300x300  

 

Ha együttérzést érdemelne, akkor legalább a beszédének zavarai miatt.  A közösségi oldalak tréfamestereitől szóbotlásaiért a legkeményebb oltásokat kapta. Amikor megjelent a politika élvonalában, az éles szatírával számolnia kellett. Most azon kellene nagyon erősen elgondolkodnia, hogyan távozzon a lehető leggyorsabban a politika élvonalából.  A legnagyobb megaláztatás akkor vár rá, amikor eljönnek a választások – és azt már nagyon nehezen viselné el.

 

Andrej Danko tényleg szánalomra méltó, nagyobb szerencsétlen, mint Rado Procházka.

 

Aktuality.sk – Komentár Michala Badína: Danka ponížia ešte viac

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!