Priskin Tamás a KFC Komárom – MFK Dukla Besztercebánya találkozó után értékelte a mérkőzést, valamint válaszolt a Körkép.sk további kérdéseire is a komáromi focit és a magyar válogatott-beli szereplést illetően.

 

Hogy értékeled a mai találkozót?

 

Priskin Tamás: Sajnálom, hogy nem sikerült megnyerniük a fiúknak a meccset. Sokat beletettek, szerintem győzelmet érdemeltek volna. Nem volt szerencséjük egy-két szituációban, ezért az egy pont. De többet volt náluk a labda, sokkal többet tettek azért, hogy megnyerjék a meccset, úgyhogy rászolgáltak volna mindenféleképpen.

 

 hirdetes_300x300  

Mennyire figyeled egyébként a komáromi történéseket?

 

PT: Követem, nagyon sok ismerősöm, sok barátom van a klubon belül, úgyhogy követem őket, és bízom benne, hogy minél jobb eredményt fognak elérni a másodosztályban.

 

Mi a véleményed arról, hogy Magyarország támogatni fogja a klub infrastrukturális fejlesztéseit? Mennyiben fog ez segíteni a komáromiaknak?

 

PT: Nagyon örülök neki, hogy ez így alakult. Látjuk a stadiont, hogy ráfér már a felújítás. Szerintem ez egy óriási dolog és óriási lehetőség az, amit a komáromi foci kapni fog a magyar kormánytól. Én csak örülni tudok neki és bízok benne, hogy minél hamarabb elkészül és akkor majd vissza tudok látogatni megnézni.

 

Engedj meg még egy Komáromon kívüli kérdést! Marco Rossi lett a magyar válogatott szövetségi kapitánya, te pedig eddig a válogatott tagja voltál. Mire számítasz? Várod a meghívást? Milyen érzéseid vannak ezzel kapcsolatban?

 

PT: Hát az rajtam is múlik majd. Elsősorban azért igazoltam el, hogy a játéklehetőségem meglegyen. A többi pedig már rajtam múlik. Én biztos vagyok benne, hogy ha jó teljesítmény fogok nyújtani, akkor a kapitány úr be fog hívni. Ha pedig nem, akkor azon fogok dolgozni, hogy legközelebb sikerüljön.

 

Köszönöm, és sok sikert kívánok!

 

Körkép.sk – Priskin szerint győzelmet érdemeltek volna. Gólnélküli döntetlen Komáromban

Nyitókép: Priskin Tamás Komáromban 2018. augusztus 18., Fotó: Komjáthy Lóránt/Körkép.sk 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!