Donald Trump tweetjei az elmúlt 24 órából (a mandiner.hu összeállítása):

 

„A bukott New York Times, ami soha nem beszélt belem, folyamatosan azt állítja, hogy a tanácsadóknak azt mondom, meg fogok változni. Téves, ezt nem mondtam, az vagyok, aki vagyok.”

„Ha az undorító és korrupt média őszintén számolna be rólam és nem adna hamis jelentéseket a szavaimnak, 20 százalékkal verném Hillary-t.”

„A gyűléseimről nem tudósít megfelelően a média. Soha nem vitatják meg a valódi üzenetet és soha nem mutatják a tömeg nagyságát és lelkesültségét.”

„A romlott Hillary Clintont védi a média. Ő nem egy tehetséges személy vagy politikus. Erről nem számol be a becstelen média!”

 hirdetes_300x300  

„Nem csak a romlott Hillary Clintonnal harcolok, hanem a becstelen és korrupt médiával és a kormányzatot védő folyamataival. Az emberek értik ezt!”

„Az nem a sajtó szabadsága, amikor újságoknak és másoknak megengedik, hogy arról beszéljenek és írjanak, amiről csak akarnak, akkor is, ha teljesen hamisak!”

„Én mindig ugyanaz az ember voltam, hű maradtam önmagamhoz. A média azt akarja, hogy megváltozzak, de ez nagyon becstelen volna a támogatóim felé!”

 

Donald Trump Twitter bejegyzései – forrás: mandiner.hu

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!