(…) Nyitrán négy releváns jelölt van a megyefőnöki posztra. Ebből három demokrata (Belica, Greššo és Farkas) illetve egy fasiszta. Mivel felmérések nem állnak rendelkezésre, és valószínűleg már nem is lesznek, nem tudni, hogy végződnek. És egy második körös javításra már nem lesz lehetőség. Mit gondol minderről a Most-Híd elnöke, Bugár Béla?

„A legutóbbi megyei választások óvatosságra intenek. Egyetértek azzal, hogy nem szabad csak Besztercebánya megyére összpontosítanunk. Az extrémizmust csak közös, felelős hozzáállással győzhetjük le. Besztercebányán Ján Luntner teljesíti ezt a feladatot, akinek a legnagyobb az esélye arra, hogy a jelenlegi megyefőnököt legyőzze.

 

Hasonló okokból döntöttünk Milan Belica támogatása mellett. Bár kénytelen vagyok elismerni, hogy a jelenlegi koalíció, mely hosszú ideig és komplikáltan formálódott, több hónapos tárgyalások eredménye.

 

A választások előtti találkozókat kétkörös egyeztetéssel kezdtük az MKP képviselőivel, de sikertelenül. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy történelmi lehetőséget szalasztottunk el,” fogalmazott Bugár a .týždeňnek, aki elismerte, hogy reális a veszélye annak, hogy Nyitrán kellemetlen meglepetés szülessen.

 hirdetes_300x300  

 

 

Milan Belica negyedik választási ciklusa óta megyefőnök. Most a kormánykoalíció mindhárom tagja támogatja. Kép: .týždeň

 

.týždeňAndrej Bán: Uhrík a plná špajza

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!