Nyitókép: Körkép.sk

 

Szombaton Somorja csapatát fogadta Komárom a MONACObet-Liga 25. fordulójában. A lilák múlt heti botlása után rendkívüli fontossággal bírt a találkozó, hisz csak négypontos az előnyük a második Eperjes előtt.

 

Radványi Miklós a Dlubáč – Bayemi, Šimko (C), Špiriak, Šmehyl, Ožvolda, T. Németh, Turčák, Nagy, Sylvestr, Voleský összetételű csapatot küldte pályára, míg a kispadon Bréda, Kmeťo, Adayilo, Horodník, Ganbold, Ovšonka, Adamec, Tóth és Janjić várta, hogy lehetőséget kaphasson.

 

Jó iramban kezdődött a mérkőzés. Voleský már a 12. percben megszerezhette volna a komáromiaknak a vezetést, de lövését védte Horváth. A következő fél órában mind két oldalon láthattak ígéretesnek tűnő helyzeteket a szurkolók, komoly veszély azonban egyik kaput sem fenyegette. A fölény láthatóan a komáromiak oldalán volt.

 

 hirdetes_810x300  

 

Viszonylag kiegyenlített volt a játék egészen a 39. percig, mikor Šmehyl beadását Ožvolda küldte közelről Horváth hálójába. 1:0.

 

 

A második játékrész elején Sylvestr hagyott ki egy 100 százalékos helyzetet, majd pár perc múlva Voleskýt hozta helyzetbe, de ő sem tudta kihasználni a lehetőséget. Radványi bizony fogta a fejét a kihagyhatatlan helyzetek elpuskázását látva.

 

 

A komáromi támadószellem végül az 58. percben hozott újabb gólt, mikor is Šmehyl tizenhatos vonalról beküldött lövése ellen Horváth tehetetlen volt. 2:0.

 

A mérkőzés végéig még három komolyabb helyzete volt a komáromiaknak, gólt azonban már nem látott a 325 fős közönség.

 

 

Komáromi FC – STK Somorja

2:0

Gólok: 39. Ožvolda, 58. Šmehyl.

sárgalap: 61. Cardoso (STK). Játékvezetők: Chromý – Pozor, Vorel.

 

A tabella állása, fotó: sportnet.sk

 

A komáromiak így 5 fordulóval a bajnokság vége előtt továbbra is tartják négypontos előnyüket az eperjesiekkel szemben, akik szintén győztes meccset játszottak szombaton Vágbeszterce ellen. Redványi Miklós védenceire sűrű hét vár, hisz 24-én Vágbeszterce ellen lépnek pályára idegenben, majd 26-án hazai környezetben fogadják Puhó csapatát.

 

A komáromiak programja a bajnokság végéig, fotó: sportnet.sk

 

Kéo forrása: Körkép.sk

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!