Barátaim !

 

,, A DAC TÖBB MINT EGY KLUB ”

 

Ez áll mindenhol, ahol csak a DAC-cal találkozunk. Ez vezérelt bennünket, kik 2008-ban a Wallace Army-t alapítottuk, mert már akkor azt éreztük, hogy a múlthoz híven számunkra több ez a klub, mint csak egy focicsapat. 2008-tól bizony voltak nehéz időszakok, mikor csoportunk keményen küzdött azért, hogy a DAC ne csak egy klub legyen, hanem az a bizonyos TÖBB is. A Mohseni-Antal éra alatt, keményen felléptek pont ezért is ellenünk. Az egyetlen csoport voltunk akkoriban, kik a kihirdetett bojkottot a vezetés ellen be is tartottuk. Közel 2 évig nem volt csoportunk egy DAC meccsen sem.

 

 hirdetes_300x300  

Aztán jött az új tulajdonos, ki újra a lelátókra csalt minket azzal a bizonyos hozzáálásával, hogy a DAC tényleg több lehetne mint egy klub. Telt az idő, és kezdtük minnél jobban hinni, hogy ez így is lesz. És mikor jött Csaba, ki szívvel, lélekkel áttérezte helyzetünk, ki tudta mivel küzködünk, ki egy volt közülünk, elhittük, hogy eljött a pillanat amit oly rég vártunk. Töbször beszélgettem Csabával, és higgyétek el, az ami a terve volt és álma a DAC-cal kapcsolatban, az számunkra, Felvidéki magyarok számára egy beteljesülés lett volna.

 

És akkor jött a pofon. Egy edzőt, ki nem csak szavakkal, hanem tettekel is alátámasztotta azt amit előtte senki, ki egy semmiből varázsolt egy csapatot, amelyik küzdött mint a régi szép időkben és hozták a várva várt eredményeket, elküldenek. Elküldenek, és ráadásul milyen módon. Na ezzel a döntésükkel mi végkép nem tudunk eggyetérteni!
Ezért azt a döntést hoztuk, hogy fájó szívvel, de 9 évnyi lelátói élet után a Wallace Army szurkolói csoport megszűnik.

 

Számunkra bebizonyosodott, hogy ez a vezetés sem gondolja komolyan azt, hogy a DAC TÖBB MINT EGY KLUB ….
A mai naptól a csoport drapija már nem fog lógni a szokásos helyén, mint csoport nem veszünk többé részt semmilyen koreográfia vagy szurkolás tervezésében, kivitelezésében. És mint csoport nem veszünk részt több DAC meccsen.

 

Egyénileg nem állítom, hogy soha többé nem veszünk részt DAC meccsen, sőt, jómagam is biztos elnézek majd egy két mérkőzésre, de mint csoport már soha.

 

A többi csoportnak sok sikert kívánok eme klub buzdítására!

 

Maradok tisztelettel
Fehér L.

U.I. Csaba, pedig milyen szép álom volt ….. ????

 

 

Fehér László: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!