A magyarországi ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatal által meghirdetett „Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázat keresi 2016 legjobb, a betegeivel legtöbbet törődő háziorvosát, nővérét, egyszóval praxisát határon innen és határon túl.

 

Az év praxisa a Kárpát-medencében díjat 10-10 háziorvos nyerheti el- munkatársaival, a nővérekkel együtt- határon innen, és határon túl. Idén is csakúgy, mint tavaly a hazai családorvosok mellett a felvidéki, az ukrajnai, az erdélyi, és a vajdasági magyar orvosok is bekerülhetnek a díjazottak közé! Elsősorban a páciensek, de az önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek, kórházi osztályok, szakorvosok, plébániák, iskolák, idős otthonok javaslatait is várják.

 

Kép: evpraxisa.hu

 

Az ajánlások mellett várják a felvidéki beküldők történeteit is, melyek helytállásról, gyógyításról és gyógyulásról, lelkiismeretről, hivatásról szólnak, bizonyítván, hogy nemcsak  betegeiket elhanyagoló orvosok és nővérek szerepelnek  az egészségügyben,- ahogyan a hírek sugallják- hanem hivatásuknak élő háziorvosok és nővérek, és ők vannak többen!

 hirdetes_300x300  

 

Eddig több mint félszáz jelölés érkezett a teljes Kárpát-medencéből. Az elmúlt hat év alatt több mint 1200 hazai és határon túli remek háziorvos, és legalább ennyi nővér élvezhette páciensei és tágabb környezete elismerését, vehetett részt a nemes versengésben. Közülük százhúszan kapták meg „Az év praxisa a Kárpát-medencében „kitüntető elismerést Budapesten, az Emberi Erőforrás Minisztérium Egészségügyi Államtitkárságának épületében.

 

Tavaly a felvidéki háziorvosok és nővérek is ott álltak a nyertesek között!

 

A pályázat hivatalos weboldala a www.evpraxisa.hu címen érhető el.

 

A jelölések, gyógyulások történetei 2017. május 10-ig külhdetők be ezen a linken.

 

(x)

 

Nyitókép: hazipatika.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!