Elmesélte a nizzai tömeggyilkost lelassító hős motoros, hogyan vette üldözőbe Mohamed Bouhlelt, aki később megpróbálta elgázolni. A férfi kisebb sérüléseket szenvedett, és kis híján ő is a kamion alatt végezte motorjával.

Mikor a nizzai tömeggyilkos belehajtott a nizzai sétányon ünneplő tömegbe és elgázolta első áldozatát, egy nőt, egy motoros azonnal üldözőbe vette.

 

Alexandre Migues, a motoros úgy döntött, felcsimpaszkodik a járműre. Megpróbálta kinyitni a kamion ajtaját, de mikor farkasszemet nézett Bouhlel fegyverével, elengedte az ajtót és legurult a földre.

 

 hirdetes_300x300  

A bátor akcióról videofelvétel is készült:

 

 

 

“Csak azt láttam ,hogy a kamion felhajt a járdára és elgázol egy nőt. Ezután visszajött az útra, és engem is megpróbált elütni. Ekkor az ösztöneim átvették az irányítást, nem is emlékszem pontosan, mikor kezdtem el üldözni a járművet. Csak azt láttam, hogy nagyon eltökélt, és úgy döntöttem, muszáj valamit tennem” – mesélte.

 

Az események a mészárlás után sem hagyták nyugodni, 36 órán keresztül nem bírt aludni. Most már kicsit jobban van, de gyakran felébred korán reggel. Ilyenkor motorozik egyet, hogy kitisztuljanak a gondolatai.

 

Helyszíni jelentések szerint nem ő volt az egyetlen motoros, aki megpróbálta megállítani Mohamed Bouhlelt. Egy másik ember is a kamion mellett cikázott, őt viszont elgázolta a tömeggyilkos.

 

 

via independent.co.uk

Nyitókép: youtube

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!